You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Almen Medicin i Togo

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Lomé
  • Din rolle: At arbejde sammen med lokale læger og lære om faget igennem observation og dialog.
  • PROJEKTTYPE: Hospital, klinik, HIV/AIDS-centre, outreaches
  • kRav: Fransk på middelniveau
  • indkvartering: Værtsfamilie
  • PRISER: Fra 14.150 Kr
  • projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Vores medicinske projekter i Togo foregår i hovedstaden, Lomé, hvor vi samarbejder med hospitaler, klinikker og HIV/AIDS-centre.

Du vil opleve relativt gode forhold og faciliteter på dit projekt, hvor du arbejder sammen med uddannede læger. Det er vigtigt, at du kan begå dig på fransk, og du kan med fordel supplere dit projekt med et skræddersyet sprogkursus.

Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, eller som voksenfrivillig, vil du få en lærerig oplevelse på dette projekt i Togo.

Er du allerede uddannet læge, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel.

Fra første dag vil du have en fast koordinator fra Projects Abroad ligesom at du vil have en supervisor på selve projektet, og du vil dermed have god støtte under hele forløbet.

Din rolle på projektet

Frivillige behandler lokale på medicinsk outreach

Dine muligheder afhænger af dine kompetencer. Frivillige uden uddannelse eller erfaring vil observere lokale læger og sygeplejersker på mindre klinikker. Her kan du lære om konsultationer, mindre indgreb og pædiatri. Det er muligt at komme med på fødegang og laboratorie.

Det er også muligt at arbejde på HIV/AIDS-centre, hvor patienter får gratis behandling og konsultationer. Her hjælper du med oplysningsarbejde og underviser i sikkerhed, accept og tolerance.

Har du erfaring eller er du i gang med en relevant uddannelse kan du arbejde på et af to offentlige hospitaler. Her kan du arbejde på forskellige afdelinger, f.eks. pædiatri, psykiatri, radiologi, obstetrik, patologi, hæmatologi og meget mere.

Alt afhængigt af antallet af frivillige besøger vi også til tider afsides landsbyer for at tilse borgere eller lave oplysningsarbejde.

Mit arbejde på hospitalet gik mest ud på at observere. Jeg kom direkte fra gymnasiet og havde ingen uddannelse eller erfaring, men jeg fik faktisk lov til mere end forventet, for eksempel at give indsprøjtninger. Jeg følte faktisk at jeg gjorde noget og hjalp folk.
Christopher, frivillig

Du arbejder fra mandag til fredag og har dermed altid i fri i weekenden til at slappe af.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Togo Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲