You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Almen Medicin i Senegal

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: St. Louis
  • Din rolle: At arbejde sammen med lokale læger og få værdifuld erfaring
  • PROJEKTTYPE: Hospital, klinik, Røde Kors center og outreaches
  • kRav: Du skal have mindst 4 års relevant uddannelse og tale fransk på middelniveau
  • indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra 16.300 kr
  • projektlængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel

Vi har en række forskellige projekter inden for almen medicin i St. Louis i Senegal. Du kan arbejde på hospitaler, på klinikker, på et Røde Kors center og på et center for gadebørn.

Du skal have gennemført 4 års relevant uddannelse for at deltage på dette projekt, og det er derfor velegnet for studerende i praktikophold. Er du allerede er uddannet læge, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel.

Du kan overveje at supplere dit arbejde med et sprogkursus i fransk.

Din rolle på projektet

Frivillige behandler lokale på medicinsk outreach i Senegal

Du vil arbejde sammen med uddannede læger, men ellers skal du ikke forvente vestlige standarder.

På hospitalet og klinikken kan du arbejde på forskellige afdelinger, f.eks. pædiatri, radiologi, odontologi, traume, og meget mere. Du er velkommen til at skifte afdeling hver uge, så du oplever forskellige områder, men du kan også fint vælge at blive på sammen afdeling under hele dit projektforløb.

Vi samarbejder med et Røde Kors center, som tilbyder en drop-in service, således at de lokale har mulighed for at blive konsulteret i forbindelse med almene helbredsmæssige problemer. Centret kan også udføre mindre kirurgiske indgreb afhængigt af hvorvidt der er tilstrækkeligt ledigt personale. Det kan dog være vanskeligt, idet centret ikke har råd til at ansætte mere end én læge og fire sygeplejersker.

Udover at arbejde på dit faste projekt kan du hjælpe til på outreaches, hvor du sammen med andre frivillige på medicinske projekter besøger centre for gadebørn for at yde behandlinger.

Fra første dag vil du have en fast koordinator fra Projects Abroad ligesom at du vil have en supervisor på selve projektet, og du vil dermed have god støtte under hele forløbet.

Du arbejder fra mandag til fredag og har dermed altid i fri i weekenden til at slappe af.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Senegal Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲