You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Almen Medicin i Peru

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Cusco
  • Rolle: At observere og assistere lokale læger og få relevant erfaring.
  • Projekttype: Hospital og sundhedsklinikker
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra 18.550 kr
  • Projektlængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel
  • Krav: Godt kendskab til spansk

Du kan arbejde som frivillig eller studerende inden for almen medicin på forskellige hospitaler i Cusco, den urgamle inka-hovedstad. Vi samarbejder med offentlige klinikker, hospitaler, private klinikker, og et rehabiliteringscenter for børn.

Du skal have et godt kendskab til spansk for at kunne arbejde på et medicinsk projekt i Peru. Jo bedre spansk du taler, jo flere forskellige projektmuligheder har du.

Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, eller som voksenfrivillig, vil du få en lærerig oplevelse på dette projekt i Peru.

Er du allerede uddannet læge, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel.

Uanset hvor du arbejder, vil du få god hjælp fra Projects Abroad. Du vil få en koordinator fra vores lokale team, som vil støtte dig under hele dit projektforløb. Vi sørger også for at du får en hvid kittel og et navneskilt.

Din rolle på projektet

Frivillig på medicinsk projekt i Peru

Hvis du er uddannet eller studerende kan du arbejde på et relativt moderne hospital. Du kan også vælge at arbejde på et specialiseret hospital (gynækologi og obstetrik) eller på sundhedsklinikker, hvor du vil arbejde tæt sammen med en praktiserende læge.

Frivillige uden uddannelse vil arbejde på klinikker, hvor de arbejder sammen med en lokal læge og lærer igennem observation og dialog.

Du arbejder altid mandag til fredag, så du har fri i weekenden. Din arbejdsdag starter fra morgenstunden og slutter først på eftermiddagen.

Vores koordinator for de medicinske projekter arrangerer hver uge workshops for alle frivillige inden for Medicin & Sundhed. Her kan I diskutere forskellige problemstillinger, arbejdssituationer og emner inden for medicin i Peru.

En gang imellem, cirka 1-2 gange om måneden, er det muligt at tage med på outreach i lokalsamfundet. Dette arrangeres af lokale læger og ikke af Projects Abroad, og vi kan derfor ikke garantere frivillige på korte projekter, at de når at komme med på en outreach.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Peru Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲