You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Almen Medicin i Mexico

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Guadalajara
  • ROLLE: At arbejde sammen med og lære igennem observation og dialog
  • Projekttype: Hospital og outreaches
  • KRAV: Du skal være mindst 18 år og tale spansk på middelniveau
  • INDKVARTERING: Værtsfamilie
  • PRISER: Fra 15.150 Kr
  • PROJEKTLÆNGDE: Fra 2 uger
  • StartDATO: Fleksibel

Vores medicinske projekter i Mexico foregår i Guadalajara, hvor vi samarbejder med hospitaler og ofte arrangerer outreaches.

Hospitalerne er generelt af høj standard ligesom i Vesten. Vi samarbejder med Cruz Verde Hospital, som er for patienter uden for sundhedssystemet, og Hospitalito, der er for patienter fra den private sektor.

På hospitalerne kan du i høj grad selv vælge afdeling: gynækologi, hæmatologi, pædiatri, patologi, anæstesiologi og kirurgi men også akutbehandling, ortopædi, obstetrik, plastikkirurgi og fysioterapi.  Du bestemmer selv om du vil indgå i rotation på flere afdelinger eller om du vil blive på denne samme afdeling under hele forløbet.

Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, eller som voksenfrivillig, vil du få en lærerig oplevelse på dette projekt i Mexico.

Er du allerede uddannet læge, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel.

For at du kan få mest muligt ud af disse projekter, kræver vi, at du har et middel spanskniveau. Du kan derfor overveje at supplere dit arbejde med spansk sprogkursus.

Din rolle på projektet

Frivillig på medicinsk projekt i Mexico

Frivillige vil lære igennem observation og dialog. Det er altid de lokale læger som afgør om, og i så fald hvilke opgaver du skal have, og frivillige uden uddannelse eller erfaring vil altid observere. Ofte vil du følge en medicinstuderende, læge eller sygeplejerske, som taler engelsk, men dette kan vi desværre ikke garantere.

Vi opfordrer alle frivillige og studerende til at vise initiativ og interesse for alle arbejdsopgaver. Det viser, at du er villig til at hjælpe og yde en indsats, og det gør positivt indtryk på det lokale personale på hospitalet.

Vi arrangerer jævnligt outreaches til vores humanitære projekter, hvor du vil være med til workshops om sundhedsfaglige emner, f.eks. hygiejne. Antallet af outreaches pr. måned varierer. Du vil få en koordinator fra vores lokale team, som vil støtte dig under hele dit projektforløb.

Du arbejder fra mandag til fredag og har dermed altid i fri i weekenden til at slappe af.

Husk at du kan supplere dit projekt med et skræddersyet spanskkursus og dermed styrke dit sprog.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Mexico Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲