You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Almen Medicin

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Bogo City og San Remigio
  • Rolle: At observere og assistere lokale læger og få relevant erfaring.
  • Projekttype: Hospital og sundhedsklinik
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra 13.450 kr
  • Projektlængde: Fra 1 uge
  • Startdato: Fleksibel
  • Krav: Mindst 1 års relevant studie

På dette projekt inden for Almen Medicin i Filippinerne bor og arbejder du i Bogo City eller San Remigio, hvor vores øvrige projekter i Filippinerne også foregår. Vi samarbejder med en distriktshospital og klinikker i landområderne,

Frivillige og studerende skal have gennemført mindst 1 års relevante studier for at kunne deltage på dette projekt. Overvejer du et praktikophold i udlandet eller er du allerede færdiguddannet og vil arbejde som professionel, er dette projekt oplagt.

Du vil opleve, at standarder og faciliteter på dit projekt er markant anderledes end hvad vi har i Danmark. Du kan også forvente at se sygdomme, som vi ikke kender fra Europa. I Filippinerne vil du også opleve en anden tilgang til patientpleje end i Danmark, så glæd dig til at lære en masse om sundhedsvæsnet.

Din rolle på projektet

Lokalt personale foran hospital i Talisay

Du vil arbejde på enten Bogo District Hospital eller en klinik i landområderne omkring San Remigio. På din første dag vil du møde din koordinator, og du vil se hvor du skal arbejde.

Din arbejdstid fastlægges fra uge til uge, og du vil hovedsagligt arbejde fra mandag til fredag, så du har fri i weekenden. På hospitalet er det også muligt at have aftenvagter.

Det er typisk muligt at følge lokale læger på forskellige afdelinger, f.eks. børneafdeling, sengeafsnit og skadestue. Du er også velkommen til at arbejde på den samme afdeling under hele dit projektforløb.

På klinikken i San Remigio arbejder du sammen med en sygeplejerske, en jordemoder eller lignende. Her kan indbyggere fra afsides områder få behandling.

Det er altid det lokale personale på projektet, som afgør dine arbejdsopgaver. Frivillige og studerende uden tilstrækkelig erfaring skal forvente at lære igennem observation og dialog og ikke praktisk arbejde.

Ved at observere lokale læger vil du lære om fremmede sygdomstilfælde og behandlingsmetoder, og du vil have god mulighed for at stille spørgsmål og sparre med det lokale personale.

Vi arrangerer outreaches til afsides lokalsamfund, hvor læger og frivillige tager ud for at behandle lokale indbyggere med langt til læge. Vi kan dog ikke garantere, at vi har mulighed for at arrangere en outreach i løbet af dit ophold.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Philippines Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲