You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Almen Medicin i Bolivia

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Cochabamba
  • ROLLE: At observere og assistere lokale læger på klinikker og hospitaler
  • Projekttype: Hospital, klinik og outreaches
  • KRAV: Du skal være mindst 18 år og have et godt kendskab til spansk
  • INDKVARTERING: Værtsfamilie
  • PRISER: Fra 16.300 Kr
  • PROJEKTLÆNGDE: Fra 4 uger
  • StartDATO: Fleksibel

På vores projekt inden for almen medicin i Bolivia kan du arbejde på klinik eller offentlige hospitaler i Cochabamba.

Frivillig og lokal læge på medicinsk projekt i Bolivia

Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, eller som voksenfrivillig, vil du få en lærerig oplevelse på dette projekt i Bolivia.

Er du allerede uddannet læge, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel.

Uanset hvor du arbejder, vil du få god hjælp fra Projects Abroad. Du vil få en koordinator fra vores lokale team, som vil støtte dig under hele dit projektforløb.

Din rolle på projektet

Frivillige uden uddannelse vil arbejde på klinikker, hvor du arbejder sammen med en lokal læge og lærer igennem observation og dialog.

Klinikkerne har relativt basale faciliteter og tager derfor imod mindre skader, ulykker og rutinemæssige besøg. På klinikkerne kan du arbejde på forskellige afdelinger, som f.eks. pædiatri og gynækologi. Du kan også arbejde i lokalsamfundet med blandt andet vaccinationsprogrammer som klinikkerne arrangerer i løbet af året.

Frivillige med noget uddannelse eller erfaring kan også arbejde på hospitaler. Det ene hospital er et offentligt hospital i centrum af Cochabamba. Hospitalet, der modtager minimal økonomisk støtte, har en anset brandsårsafdeling, og patienter rejser ofte langt for at modtage behandling her.

Det andet hospital du kan arbejde på er non-profit, og her vil du lære om de medicinske procedurer som udføres. De ansatte på begge hospitaler vil med glæde svare på de spørgsmål, du måtte have til projektet og arbejdet.

Projects Abroad organiserer jævnlige workshops for sine frivillige på medicinprojektet. Dette vil give dig en bedre forståelse for landets sundssystem, og vil fokusere på de hyppigste medicinske problemstillinger lokalbefolkningen møder. Som frivillig vil du også være til at gennemføre oplysningsarbejde i lokalsamfund.

Du arbejder altid mandag til fredag, så du har fri i weekenden. Din arbejdsdag starter fra morgenstunden og slutter først på eftermiddagen.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Bolivia Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲