You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Almen Medicin i Argentina

Oversigt
Projektoversigt
  • PlaceRING: Cordoba
  • ROLLE: At arbejde sammen med lokale læger og lære om faget igennem observation og dialog
  • projektType: Hospital, outreaches
  • KRAV: Spansk på middelniveau
  • INDKVARTERING: Værtsfamilie
  • PRISER: Fra 15.650 Kr
  • PROJEKTLÆNGDE: Fra 2 uger
  • StartDATO: Fleksibel

Vores medicinske foregår i og omkring Cordoba, hvor vi samarbejder med en række hospitaler og mindre klinikker.

På hospitalerne kan du vælge om du vil arbejde på forskellige afdelinger eller fokusere på det samme område under hele dit forløb. Klinikkerne er mindre, og her kan du en gang imellem være med til at opsøge borgere i mindre lokalsamfund med langt til lægehjælp.

Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, eller som voksenfrivillig, vil du få en lærerig oplevelse på dette projekt i Argentina.

Er du allerede uddannet læge, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel.

Din rolle på projektet

Frivillige på medicinsk projekt foran hospital i Argentina

Frivillige vil lære igennem observation og dialog. Det er altid de lokale læger som afgør om, og i så fald hvilke opgaver du skal have, og frivillige uden uddannelse eller erfaring vil altid observere.

Vi opfordrer alle frivillige og studerende til at vise initiativ og interesse for alle arbejdsopgaver. Det viser, at du er villig til at hjælpe og yde en indsats, og det gør positivt indtryk på det lokale personale på hospitalet.

Arbejder du på klinik kan arbejdet arbejdsdagen involvere helbredstjek til børn, assistere ved vaccinationer, og rådgivning om for eksempel ernæring og prævention.

På hospitalet vil du følge læger og sygeplejersker på stuegang, observere operationer og deltage i forelæsninger.

Vi afholder regelmæssigt workshops for frivillige på medicinske projekter. Her kan du mødes med andre frivillige og få et godt indblik i det argentinske sundhedssystem.

Du har også mulighed for at deltage i medicinske outreaches hvor frivillige sammen med lokalt personale besøger lokale skoler og centre for at lave oplysningsarbejde om for eksempel hygiejne, ernæring, og forebyggelse af sygdomme.

Du arbejder fra mandag til fredag og har dermed altid i fri i weekenden til at slappe af.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Argentina Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲