You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde på Landbrugsprojekter i Jamaica

Oversigt
  • Placering: Manchester Sogn
  • Rolle: At hjælpe lokale indbyggere med at drive landbrug
  • Indkvartering: Værtsfamilier
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel, dog lukket i december

Frivillig på landbrugsprojektet i Jamaica

På dette spændende projekt i Jamaica fokuserer vi på landbrug, og du kan dermed hjælpe jamaicanerne med at dyrke deres egne fødevarer.

Bæredygtigt landbrug er vigtigt for mange landmænd i området omkring Manchester.

Landbrug udgør 20% af Jamaicas arbejdsmarked, hvilket betyder, at omkring 160.000 familiers indkomst kommer fra landbruget.

Stigende omkostninger til gødning og mangel på støtte til landmænd har store konsekvenser for disse lokalsamfund og familiers dagligdag.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2, en grupperejse, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne.

Din rolle på projektet

Vi arbejder på en række gårde, lokale skoler og landbrugskooperativer.

Disse gårde kan være konventionelle eller økologiske, forskningsbaserede, åbent hus eller beskyttede landbrug.

Du vil hjælpe til med at vedligeholde gården, såvel som at hjælpe med at plante og høste afgrøder. Du kan også hjælpe svagelige, ældre eller handicappede gårdejere med at passe markerne. Det kan også være, at du er med til at lære studerende om bæredygtige landbrudsmetoder.

Du kan glæde dig til at lære om landbrug i et tropisk land. Frivillige med uddannelse eller erfaring skal være meget velkomne til at deres viden og erfaring med lokale landmænd og studerende.

Overvejer du frivilligt arbejde i mere end 4 uger i Jamaica, skal du have en arbejdstilladelse. Du bør derfor også ansøge mindst 5 måneder før afrejse idet processen med arbejdstilladelse og efterfølgende visum tager lidt tid.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲