You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Landbrugsprojekter i Jamaica

Oversigt

Frivillig på landbrugsprojektet i Jamaica

På dette spændende projekt i Jamaica kombinerer vi landsbrugsarbejde med lokalsamfund, og du er dermed med til at hjælpe jamaicanerne med at dyrke deres egne fødevarer.

Du behøver ikke at være uddannet inden for landbrug for at deltage, du skal blot have ”grønne fingre” og en interesse i arbejde med landbrug.

Bæredygtigt landbrug er vigtigt for mange landmænd i området omkring Manchester. Landbrug udgør 20% af Jamaicas arbejdsmarked, hvilket betyder at omkring 160.000 familiers indkomst kommer fra landbruget.

Stigende omkostninger til gødning og mangel på støtte til landmænd har store konsekvenser for disse lokalsamfund og familiers dagligdag.

Din rolle på projektet

Vi arbejder på en række gårde, lokale skoler og landbrugskooperativer.

Disse gårde kan være konventionelle eller økologiske, forskningsbaserede, åbent hus eller beskyttede landbrug.

Du vil hjælpe til med at vedligeholde gården, såvel som at hjælpe med at plante og høste afgrøder. Du kan også hjælpe svagelige, ældre eller handicappede gårdejere med at passe markerne. Det kan også være, at du er med til at lære studerende om bæredygtige landbrudsmetoder.

Stigende omkostninger til gødning og mangel på støtte til landmænd har store konsekvenser for disse lokalsamfund og familiers dagligdag.

Du kan glæde dig til at lære om landbrug i et tropisk land. Frivillige med uddannelse eller erfaring skal være meget velkomne til at deres viden og erfaring med lokale landmænd og studerende.

Dette projekt er ikke tilgængeligt i december.

Overvejer du frivilligt arbejde i mere end 4 uger i Jamaica, skal du have en arbejdstilladelse. Du bør derfor også ansøge mindst 5 måneder før afrejse idet processen med arbejdstilladelse og efterfølgende visum tager lidt tid.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲