You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde på Landbrugsprojekter i Ghana

Oversigt
  • Placering: Akuapem Hills
  • Rolle: At hjælpe med at drive et lokalt landbrug og undervise i bæredygtighed
  • Indkvartering: Værtsfamilier
  • Projektlængde: Fra 1 uge
  • Startdato: Fleksibel

Interesserer du dig for bæredygtigt landbrug og er du nysgerrig efter at vide mere om hvordan et lokalsamfund får det bedst mulige udbytte af landbrug, så bør du arbejde som frivillig på vores landbrug og lokalsamfundsprojekt i Ghana.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2, en grupperejse, med familien, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne. Vi garanterer store oplevelser.

I Ghana taler indbyggerne engelsk og det lokale sprog, twi. Du kan forbedre dine sprogkundskaber og derved få et større personligt udbytte af dit frivillige arbejde ved at supplere dit arbejde med et sprogkursus.

Din rolle på projektet

Arbejd med bæredygtigt landbrug i Ghana

Projektet indebærer at frivillige arbejder på en lille gård kun et kvarter fra vores lokale kontor i Akuapem Hills. Frivillige hjælper til med vedligeholdelsen af alle aspekter af landbruget, fra fodring og pasning af dyrene, til såning, dyrkning og gødning af afgrøder.

Her dyrkes blandt andet coco-yams, papaya, yams, gulerødder, peberfrugter og løg. Gården er desuden hjem for kaniner, marsvin og høns.

Vores frivillige arrangerer desuden skoleudflugter til gården for børn i nærområderne. Børnene undervises i at dyrke afgrøder efter en bæredygtig metode og lærer desuden om pleje og pasning af dyrene. Vi underviser også børnene i at identificere forskellige slags frø.

Frivillige modtager selv undervisning fra lokale specialister i de forskellige teknikker og benytter en undervisningsbog om landbrug i undervisningen af skolebørnene.

I løbet af mine 6 uger på landbrugsprojektet byggede vi også et sted til de grise, som farmen skulle udvides med. Det var rigtig fedt at se, at der blev udvidet hele tiden og høre om deres planer, så man kunne se, at de gerne ville forbedre, det de lavede.
Ulla, frivillig

Frivillige på vores landbrugsprojekt i Ghana

I fremtiden håber vi at kunne udvikle haven til et bæredygtigt, økologisk landbrug. Vi vil fortsat arbejde tæt sammen med lokalsamfundet for at videregive en vigtig viden om miljøet til den næste generation af afrikanske børn.

Som frivillig bør du tage højde for at dette projekt er relativt nyt og fortsat under udvikling, og du kan derfor kombinere arbejdet på dette projekt med et andet projekt for eksempel undervisning, humanitært arbejde eller eventuelt byggeprojektet.

På grund af varmen arbejder frivillige fra kl. 8 til omkring middag. Vil du gerne have en længere arbejdsdag, må du meget gerne hjælpe til på den lokale landsbyskole.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲