You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde på Lokalsamfundsprojekt i Sydafrika

Oversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Lavender Hill i Cape Town
  • Rolle: At hjælpe med forskellige lokale projekter og renoveringsarbejde i lokalsamfundet
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Frivillige hjælper lokalsamfund

På dette spændende projekt hjælper du til med forskellige ting i et fattigt township i Cape Town i Sydafrika. Lokalsamfundsprojektet i Cape Town involverer arbejde inden for følgende områder:

  • Hjælpe til med igangværende byggeri,
  • Aktiviteter for børn fra lokale daginstitutioner,
  • Ernæringsprojektarbejde som havearbejde og madlavning,
  • Undervise lokale indbyggere i økologisk madproduktion,
  • Etablering af lokal sportsplads og sportsaktiviteter.

Det meste af byggearbejdet foregår typisk om morgenen, og frivillige arbejder sammen med en lokal byggeleder. Frivillige hjælper til med alle aspekter af byggeriet, som foregår ved brug af økologiske byggematerialer. Økosække fyldes med sand, og ved brug af denne teknik kan man bygge i bedre kvalitet for færre penge imens man genbruger materialer såsom byggeaffald og bjælker.

Lige nu arbejder frivillige på at bygge et forsamlingshus i Village Heights, Lavender Hill, og det vil være en bygning med mange funktioner og eget toilet og køkken. Vi håber i fremtiden at kunne bruge forsamlingshuset til at udstille kunst, afvikle kulturelle begivenheder, dans, teater og musik samt som supplement til den offentlige have.

Alle frivillige uanset baggrund kan være med på dette unikke projekt, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, en grupperejse, som voksenfrivillig, med din familie eller hvad du nu har i tankerne.

Lokalsamfundsprojekt

Din rolle på projektet

Dine arbejdsopgaver vil variere, men du kan hjælpe med at udgrave fundamenter, blande cement, lægge økosække, sætte gipsvægge op, og male bygningerne færdige.

Om eftermiddagen vil du have rig mulighed for at involvere dig i nogle af de andre aktiviteter i lokalsamfundet. Dette kan for eksempel være at lave aktiviteter med børnene i området, eller arbejde på vores ernæringsprojekt.

ernæringsprojektet arbejder du i den økologiske køkkenhave, du undersøger ernæringsrige opskrifter på retter som kan tilberedes med afgrøder fra køkkenhaven, du laver mad og sørger for at børnene i området får et måltid.

Vi har også planer om at etablere en sportsplads i området, så de lokale børn og unge har mulighed for at idrætsundervisning og motion. Endeligt vil vi også undervise lokale indbyggere i økologisk madproduktion og permakultur.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲