You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Landsbyprojekt i Tanzania

Oversigt
  • Placering: Ngorongoro Nationalpark
  • Rolle: At undervise i engelsk, hjælpe til med at renovere bygninger og ellers være en ekstra hjælp i lokalsamfundet
  • Indkvartering: Fælleshus
  • Projektlængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel

Maasaipige i sin landsby i Tanzania

Masaiernes rige kultur og gamle traditioner er velkendte i Tanzania. Som frivillig på dette spændende projekt kan du derfor glæde dig til et unikt og dybt indblik i masaiernes levevis og daglige tilværelse. Du vil arbejde i smukke omgivelser, og du kan se frem til en hverdag som er meget forskellig fra tilværelsen i Danmark.

Projektet foregår i Ngorongoro Nationalpark, hvor to masaisamfund lever side om side. Levevilkårene er barske og ressourcerne sparsomme, så disse samfund er meget modtagelige for din frivillige hjælp.

Selvom Ngorongoro Nationalpark er velbesøgt af turister, lever disse masaisamfund afsides fra de sædvanlige safariruter. Du kan alligevel glæde dig til en udsigt med zebraer og giraffer på savannen.

Alle frivillige uanset baggrund kan være med på dette unikke projekt, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, en grupperejse, som voksenfrivillig, med din familie eller hvad du nu har i tankerne.

Din rolle på projektet

Frivillig og maasai-kvinde i Tanzania

De senere år har masaierne for alvor forstået betydningen af uddannelse og børnene opfordres nu til at søge skolegang. Udbuddet af tilgængelige skoler er meget begrænset, og lærere og elever er nødt til at rejse langt hver dag for at komme i skole.

Som frivillig på dette projekt kan du derfor spille en stor rolle i undervisningen af lokale skoleelever ligesom at du kan hjælpe til med at bygge nye lokaler til undervisning og hjem og udfærdige undervisningsmaterialer.

Masaierne har været i stand til at bevare deres traditioner og unikke kultur trods påtrængenhed fra den moderne verden. Som frivillig involveres du i de daglige aktiviteter såsom at passe husdyrene, malke køer og geder, madlavning og smykkehåndværk.

Vi arrangerer regelmæssige kulturelle workshops hvor du lærer mere om masaiernes traditioner og ritualer og opnår en større forståelse for disse. Du vil også få en smule sprogundervisning.

Sammen med de øvrige frivillige på projektet vil du blive indkvarteret i fælleshus. Faciliteterne er meget basale. Vi sørger selvfølgelig for alle dine måltider.

Dette projekt ligger omkring 5 timer fra vores øvrige projekter i Arusha, så du bør ikke forvente at kunne komme ind til Arusha på hverdage. Du vil have fri i weekenden.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲