You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Kultur & Samfund

Fordybelse i en fremmed kultur og livsstil

Vores projekter inden for Kultur & Lokalsamfund er lige så varierede som de destinationer hvor de foregår. Fælles for projekterne er, at de giver dig mulighed for at blive et integreret medlem at et lokalsamfund i et udviklingsland, og du får derved et helt nyt syn på din egen tilværelse i Danmark, og du vil rejse hjem rig på oplevelser.

Klik her for at vælge destination

Frivillig på SAANCOB i Cape Town fordrer afrikanske pingviner

Maasai-projektet i Tanzania

Uanset hvilket af Projects Abroads projekter, du vælger, vil du få en enestående oplevelse og indblik i landets kultur. Dit arbejde på projektet vil afhænge af selve projektet.

Der er ofte mere fokus på kulturudveksling og fordybelse snarere end på egentligt frivilligt arbejde. Uanset hvad vil din hjælp og tilstedeværelse værdsættes højt af de lokale indbyggere.

Når du arbejder frivilligt på disse projekter i udviklingslande over hele verden, vil du hjælpe med at bevare nogle ekstraordinære og fascinerende levemåder og kulturer, og du vil arbejde med lokale for at opnå et fælles mål.

Projekterne placerer dig i hjertet af nogle af de mest usædvanlige kulturer og lokalsamfund i verden. Mulighederne er mange og begrænsningerne små - fortæl os om dine præferencer og interesser, så hjælper vi dig med at komme helt tæt på et lands kultur og dets befolkning.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne. Vi garanterer store oplevelser imens du yder en vigtig indsats!

Kultur & Lokalsamfundsprojekter i:

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲