You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Musik i Bolivia

Oversigt

Vi tilbyder et meget interessant projekt for frivillige med interesse for musik. Bolivianerne er kendt for deres rige musikalske kultur, og hvis du har en passion for musik, eller kan spille et instrument er dette projekt ideelt for dig.

Musikprojektet er baseret i byen Cochabamba og projektet er oprettet af Projects Abroad, hvor vi samarbejder med skole for blinde skoleelever samt et hjem for tidligere børneprostituerede.

Det er klart en fordel at kunne tale mindst et basalt spansk. Du kan derfor overveje at supplere dit arbejde med et spanskkursus.

Din rolle som frivillig

Unge bolivianere spiller musik

Som frivillig på vores musikprojekt i Bolivia vil du arbejde side om side med en erfaren musiklærer. Musik hjælper børnene til at lære nye færdigheder, udforske deres musikalske evner, og musik kan virke som en form for terapi. Du kan aflaste personalet og gennem musikalske aktiviteter yde en positiv indflydelse på disse hårdt prøvede børn og deres fremtid.

Musikprojektet er designet til at fokusere på 3 overordnede målsætninger:

  • Værdsættelse og bevidsthed – Boliviansk folkemusik har medvirket til at forme kulturen og historien for dette land. Det er vigtigt, at de bolivianske børn viderefører denne tradition og lærer mere om det unikke land, de lever i;
  • Læring – Det er vigtigt for børnene at udforske og udvikle deres musiske evner;
  • Terapi – Mange af børnene har haft forfærdelige oplevelser og kommer fra svære kår. Derfor kan de blive frustrerede og deprimerede, hvilket kan udvikle adfærdsvanskeligheder.
Jeg ville gerne rejse i Sydamerika, lære spansk, lave frivilligt arbejde, og lære noget om fremmede musikkulturer, og efter at have søgt igennem diverse internetsider, fandt jeg frem til Projects Abroads, som med musikprojektet i Bolivia kunne dække alle mine ønsker.
Laura, frivillig

Frivillig underviser boliviansk pige i musik

Musik kan medvirke til at erstatte de negative tanker med en positiv attitude. Ved at lære nye evner, opnår børnene også en bedre selvtillid og et bedre selvværd.

Vores lokale partnere har et stort udvalg af både traditionelle bolivianske instrumenter og instrumenter, der bruges verden over. Det frivillige arbejde foregår i samarbejde med en professionel musiklærer, men du opfordres til at udvikle nye ideer til undervisningen og musikalske workshops for børnene. Som ulandsfrivillig skal du være forberedt på at håndtere flere forskellige opgaver.

Musikprojektet er et interessant og værdifuldt projekt, både for den frivillige, men i særdeleshed også for børnene og de unge på projekterne. Frivillige kan via deres passion for musik og ønske om at gøre en forskel for fattige børn virkelig yde en værdsat og vigtig indsats.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲