You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Kreative Projekter – Kunst & Kunsthåndværk i Togo

Oversigt

Som vore øvrige projekter i Togo foregår projektet med keramik og håndværk i hovedstaden, Lomé. På dette projekt kan du lære mere om lokalt håndværk og Togos kultur imens du arbejder for en lokal NGO og bor hos en togolesisk værtsfamilie.

Vi samarbejder med en lokal NGO, Portrait d’Afrique-Togo, som har en workshop hvor der fremstilles keramikprodukter og smykker. Du vil også være med til at fremstille T-shirts med print og batikdekorationer.

Det er ikke et krav at kunne tale fransk eller ewe for at arbejde som ulandsfrivillig i Togo, men det er klart en fordel at kende nogle gloser. Du kan derfor overveje at supplere dit frivillige arbejde med et sprogkursus i fransk eller ewe.

Frivillig kaster sig over traditionelt håndværk i Togo

Din rolle som frivillig

Du arbejder side om side med lokale medarbejdere, og de vil lære dig deres teknikker inden for keramikfremstillig og vise dig hvordan man laver øreringe, armbånd og andre typer smykker af skaller og perler.

Du vil således være med til at skabe produkter som senere sælges for at rejse økonomisk støtte til Ngo’ens øvrige projekter. Du vil også være med til at undervise børn og unge fra lokalsamfundet i håndværket, og du er således med til at udvikle deres kreativitet og evner inden for området.

Vær kreativ og lær om kulturen i Togo

Du kan være med til at besøge et af vores humanitære projekter for at lære børnene der om hvordan man fremstiller produkter som sælges for at skabe en indtægt. De kan således se hvordan man ved hjælp af eget håndværk kan etablere en levevej for sig selv og måske en dag arbejde som selvstændig.

Dette projekt er ikke et fuldtidsprojekt, så vi anbefaler at du kombinerer det med af vore øvrige projekter i Togo, såsom humanitært arbejde, undervisning, medicin & sundhed eller måske vores musikprojekt hvis du ønsker at fordybe dig yderligere i Togos kultur.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲