You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Kreative fag

Oversigt

Danseundervisning på GalapagosKunstneriske udfoldelser ses over hele verden, og på dette projekt vil du prøve kræfter med række forskellige udtryksformer såsom dans, drama, skuespil, maleri, vægmaleri, musik og mere.

Du behøver ikke at have en uddannelse i kreative fag, men du bør have kendskab til dans, drama eller musik. Du skal derudover have lyst til at arbejde med børn og unge og opfordre dem til at udvikle deres naturlige kreative talenter.

Vi tror på at børn og unge kan styrke både deres personlige udvikling og selvværd igennem kreative udtryksformer. På lignende projekter i andre lande har vi set hvordan børn og unge bruger kreative fag til at udtrykke deres personlige udfordringer og bearbejde disse igennem samarbejde og fællesskab.

Dette projekt i Ecuador har til formål at styrke børn og unge og samtidigt vise dem de forskellige muligheder for at lære mere om og måske endda finde arbejde inden for de forskellige kreative fag.

Din rolle som frivillig

Musikundervisning på Galapagos

Du vil arbejde på en skole, i et lokalt kulturcenter og på engelskhold ledet af vores undervisningsfrivillige. Du arbejder med fra omkring 12 pr og opefter.

Afhængigt af dine interesser og evner kan du arbejde med følgende områder:

  • Kunst: du lærer børn og unge om at tegne, male og lave kreationer ud fra genbrugsmaterialer;
  • Store vægmalerier: du er med til at male læringsvenlige vægmalerier i klasselokaler og store bymure;
  • Dans: du lærer lokale børn og unge forskellige dansetrin;
  • Musik og sang: du lærer børn og unge at spille på forskellige instrumenter såsom guitar, klaver ligesom at du lærer dem om sangteknik;
  • Skuespil: igennem skuespil styrker du lokale børn og unges engelskkundskaber. Du kan også være med til at skrive manuskripter og instruere korte stykker og sketches.

Afhængigt af dit fokusområde kan du være med til at forberede børn og unge til at optræde og vise deres talenter for resten af lokalsamfundet.

Det vil være en fordel at kunne nogle basale spanskgloser hvis du vil arbejde med musik og skuespil, men det er ikke et decideret krav. Du kan med fordel overveje at supplere dit projekt med et spanskkursus.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲