You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Kreative Projekter i Rumænien - Drama

Oversigt

Vi tilbyder en interessant mulighed for at kombinere frivilligt arbejde, med din interesse for teater, skuespil, og instruktion. Vores drama- og teaterprojekt foregår i Brasov, hvor der er en voksende interesse for teater men mangel på dramauddannelse. Projektet blev startet af en lille gruppe undervisende frivillige, som indså og anerkendte fordelene ved at bruge drama i klasseværelset som en del af engelskundervisningen. Du bør være opmærksom på at hvis du ikke har erfaring med drama, kan det være svært at arbejde på dette projekt.

Din rolle som frivillig

Frivillige underviser og arrangerer teaterforestilling i Rumænien

Du kan arbejde med drama på forskellige måder, idet du kan arbejde med yngre skoleklasser og universitetsstuderende. 

Med de yngre elever kan du undervise dem i engelsk ved brug af drama, idet du igennem lege, sange, improviseret samtale og udarbejdelse af små stykker kan hjælpe dem med at øve deres engelskkundskaber. For at fremme elevernes evner i klasseværelset og i teatret får de frivillige stillet materialer og rådgivning til rådighed.

Som volontør kan du også arbejde med universitetsstuderende i dramagrupper. Her kan du bruge engelsk til at lede workshops og øve med disse grupper. Du hjælper med forberedelse, produktion og udførelse af et engelsksproget teaterstykke. Der er ofte mulighed for at hjælpe til med forestillinger, der finder sted i den livlige og kulturelle by, som Brasov har udviklet sig til.

Frivillige har mulighed for at mødes og arbejde sammen med erfarne dramagrupper fra Brasov og andre dele af Rumænien. Disse møder kan eksempelvis involvere workshops, diskussioner eller fælles opsætninger - du vil muligvis kunne overvære opsætninger af disse erfarne grupper og invitere dem til at samarbejde omkring dine egne projekter.

Du har fri i weekenden, som du så kan bruge til at udforske Rumænien sammen med andre frivillige i. Du kan også bruge lidt af fritiden på at lære nogle lokale gloser på et rumænsk sprogkursus.

Projects Abroad vil støtte dig i at planlægge og udføre workshops og undervisning. Dette er et sjovt og værdifuldt projekt - medbring energi, entusiasme, kreativitet og et åbent sind - du vil lære en masse og din hjælp vil blive højt værdsat!

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲