You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Dramaprojekt i Rumænien

Oversigt
  • Placering: Brasov
  • Rolle: Du afholder workshops, underviser dramagrupper og hjælper elever med at producere forestilling
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Projektlængde: Fra 3 uger
  • Startdato: Fleksibel

Vores drama- og teaterprojekt foregår i Brasov, hvor der er en voksende interesse for teater men mangel på dramauddannelse.

Projektet blev startet af en lille gruppe undervisende frivillige, som anerkendte fordelene ved at bruge drama i klasseværelset som en del af engelskundervisningen.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på kreative projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, en grupperejse, som voksenfrivillig, med din familie eller hvad du nu har i tankerne. Du skal naturligvis have erfaring med at arbejde med drama.

Din rolle på projektet

Frivillige underviser og arrangerer teaterforestilling i Rumænien

Du kan arbejde med drama på forskellige måder, idet du kan arbejde med yngre skoleklasser og universitetsstuderende. 

Med de yngre elever kan du undervise dem i engelsk ved brug af drama, idet du igennem lege, sange, improviseret samtale og udarbejdelse af små stykker kan hjælpe dem med at øve deres engelskkundskaber. For at fremme elevernes evner i klasseværelset og i teatret får de frivillige stillet materialer og rådgivning til rådighed.

Du kan også arbejde med universitetsstuderende i dramagrupper. Her kan du bruge engelsk til at lede workshops og øve med disse grupper. Du hjælper med forberedelse, produktion og udførelse af et engelsksproget teaterstykke. Der er ofte mulighed for at hjælpe til med forestillinger, der finder sted i den livlige og kulturelle by, som Brasov har udviklet sig til.

Frivillige har mulighed for at mødes og arbejde sammen med erfarne dramagrupper fra Brasov og andre dele af Rumænien. Disse møder kan eksempelvis involvere workshops, diskussioner eller fælles opsætninger - du vil muligvis kunne overvære opsætninger af disse erfarne grupper og invitere dem til at samarbejde omkring dine egne projekter.

Projects Abroad vil støtte dig i at planlægge og udføre workshops og undervisning. Dette er et sjovt og værdifuldt projekt - medbring energi, entusiasme, kreativitet og et åbent sind - du vil lære en masse og din hjælp vil blive højt værdsat!

Du har fri i weekenden, som du så kan bruge til at udforske Rumænien sammen med andre frivillige i. Du kan også bruge lidt af fritiden på at lære nogle lokale gloser på et rumænsk sprogkursus.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲