You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Dans i Rumænien

Oversigt
  • Placering: Brasov
  • Rolle: Du hjælper med at starte og etablere danse grupper, og med at afholde workshops inden for dans
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Projektlængde: Fra 3 uger
  • Startdato: Fleksibel

Hvis du har interesse for dans og koreografi kan vores danseprojekt være den perfekte mulighed for dig.

Projektet er baseret i byen Brasov. Danseprojektet kræver energi, kreativitet og et åbent sind. Projektets formål er at skabe unikke, kreative optrædener og danseshows for den lokale befolkning.

Du bør være opmærksom på, at det er svært for frivillige at arbejde alene på dette projekt uden tidligere erfaring med dans eller koreografi, så erfaring indenfor disse områder foretrækkes.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på kreative projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, en grupperejse, som voksenfrivillig, med din familie eller hvad du nu har i tankerne.

Din rolle på projektet

Frivillige underviser og arrangerer danseopvisning for rumænske unge

En gang om måneden er du med til at forberede et show der fortæller en historie, og som baseres på forskellige typer af dans. Her arbejder du sammen med din Projects Abroad-koordinator.

Du kan forberede, øve og udføre danserutiner for børn i daginstitutioner. Som en del af projektet vil du desuden lære traditionelle rumænske danse, som inkluderes i det planlagte show.

Du har også mulighed for at starte og organisere dansegrupper, lede workshops om forskellige typer af dans, arbejde som danseinstruktør på skoler og daginstitutioner eller hjælpe til på projekter med danseterapi for handicappede.

Derudover kan du møde og arbejde med erfarne dansegrupper, samt lokale danseskoler og – klubber. Dette samarbejde kan involvere workshops, diskussioner, fælles optrædener eller præsentationer. Der er desuden mulighed for at overvære disse grupper optræde og invitere dem til at samarbejde på dine egne projekter.

Du bør være opmærksom på at dine arbejdstider kan variere, idet workshops og optrædener kan foregå om aftenen eller i weekenden.

Du har fritid til at udforske Rumænien yderligere. Du kan også bruge lidt af fritiden på at lære nogle lokale gloser på et rumænsk sprogkursus.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲