You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Kreative Projekter i Rumænien - Dans

Oversigt

Hvis du har interesse for dans og koreografi kan vores danseprojekt være den perfekte mulighed for dig. Projektet er baseret i byen Brasov. Du bør være opmærksom på, at det er svært for frivillige at arbejde alene på dette projekt uden tidligere erfaring med dans eller koreografi, så erfaring indenfor disse områder foretrækkes.

Danseprojektet kræver energi, kreativitet og et åbent sind. Projektets formål er at skabe unikke, kreative optrædener og danseshows for den lokale befolkning.

Din rolle som frivillig

Frivillige underviser og arrangerer danseopvisning for rumænske unge

En gang om måneden er du med til at forberede et show der fortæller en historie, og som baseres på forskellige typer danse.

Du har således muligheden for at forberede, øve og udføre danserutiner for børn i daginstitutioner. Som en del af projektet vil du desuden lære traditionelle rumænske danse, som inkluderes i det planlagte show.

Du har også mulighed for at opstarte og organisere dansegrupper, lede workshops om forskellige typer af dans, arbejde som danseinstruktør på skoler og daginstitutioner eller hjælpe til på projekter med danseterapi for handicappede.

Derudover kan du som frivillig møde og arbejde med erfarne dansegrupper, samt lokale danseskoler og – klubber. Dette samarbejde kan involvere workshops, diskussioner, fælles optrædener eller præsentationer. Der er desuden mulighed for at overvære disse grupper optræde og invitere dem til at samarbejde på dine egne projekter.

Du bør være opmærksom på at dine arbejdstider kan variere, idet workshops og optrædener kan hænde at at være om aftenen eller i weekenden. Ligesom andre frivillige på vore øvrige projekter i Rumænien bor du hos en lokal værtsfamilie.

Du har fri i weekenden, som du så kan bruge til at udforske Rumænien sammen med andre frivillige i. Du kan også bruge lidt af fritiden på at lære nogle lokale gloser på et rumænsk sprogkursus.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲