You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Kreative Projekter

Lokale skolebørn øver sig i at slå på tromme

Vores spændende, kreative projekter giver dig muligheden for at udtrykke og dele dine kunstneriske talenter med andre unge mennesker fra hele verden. Hvad enten du er musikstuderende, tager et sabbatår eller har orlov, har vi et projekt, der passer til dig og dine kreative evner.

Klik her for at vælge destination

Projekterne tager dig ud i lokalsamfund og på skoler, hvor kreativitet giver eleverne mulighed for at vise de følelser, fantasier og drømme, som de måske har svært ved at udtrykke på andre måder.

Som frivillig kan du vælge imellem forskellige projekter f.eks. dans, drama eller musik. Projekterne er placeret i forskellige udviklingslande bl.a. Ecuador og Senegal, hvor du vil få mulighed for at hjælpe børn med at bruge og udvikle deres kunstneriske talenter på en positiv måde.

I dit arbejde på vores kreative projekter vil du lære en anderledes kultur at kende og du vil få al den hjælp og støtte fra vores lokale personale, du skulle få brug for. Som frivillig praktikant vil du møde andre frivillige fra hele verden og vil være en del af være Projects Abroads globale netværk.

Kreative Projekter

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲