You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold inden for Jura i Mongoliet

Oversigt
  • Placering: Ulan Bator
  • Projekttype: Advokatfirma
  • Rolle: At arbejde sammen lokale advokater og assistere med daglige opgaver
  • Krav: Du skal have gennemført mindst 1 års jurastudier
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Projektlængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel

Mongoliet førte tidligere en politik som lagde tæt op ad kommunismen. De juridiske rammer efterlignende Sovjetunionen, og da naboen mød vest blev opløst i 1990, skete det samme for Mongoliets system. 2 år senere blev der etableret en demokratisk stat med en grundlov.

Frivillig på jura-projekt i Mongoliet

Trods sin enorme størrelse er Mongoliet en af verdens mindre økonomier, og retssystemet er bygget op efter traditionelle normer og har udviklet sig ret langsomt.

De senere år har dog vist en mere udadvendt holdning, hvilket har ført til markante, fundamentale ændringer i retssystemet.

Projektet er relevant for studerende på udkig efter praktikophold i udlandet. Er du færdiguddannet, skal du være mere end velkommen til at bidrage med din erfaring.

Du vil arbejde for et advokatfirma i hovedstaden, Ulan Bator. Du bør ikke forvente, at indbyggerne taler godt engelsk, og du kan derfor overveje at supplere dit projekt med et sprogkursus i mongolsk.

Din rolle på projektet

Frivillige og lokale ansatte i Mongoliet

Vi samarbejder med en række lokale partnere, og du kan arbejde med lokale og internationale klienter. Du arbejder for en virksomhed som har en række klienter både inden for økonomi og jura.

Du kan blive involveret i en række forskellige arbejdsopgaver såsom at udarbejde juridiske dokumenter på engelsk, research og oversættelse af juridiske dokumenter.

Du skal også forvente at gennemlæse juridiske dokumenter på engelsk, og måske endda tage med lokale advokater til høringer.

Du bør forvente en arbejdsuge fra 9-17, mandag til fredag. Vil du have flere timer, kan dette arrangeres.

Vi forventer, at du er professionel og viser initiativ. Du kommer til at løbe stærkt, og frivillige som udviser vilje til selv at påtage sige arbejdsopgaver og stiller spørgsmål vil have et lærerigt ophold.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲