You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Jura & Menneskerettigheder

Workshops og foredrag om menneskerettigheder i lokalsamfund

Du kan arbejde som ulandsfrivillig inden for Jura & Menneskerettigheder på flere af vores destinationer. På nogle destinationer er fokus hovedsagligt på jura og juridisk arbejde, på andre destinationer arbejder vi hovedsagligt med menneskerettigheder, oplysning og rådgivning. Vores projekter inden for Jura & Menneskerettigheder er for frivillige, som ønsker at prøve kræfter med jura, for jurastuderende, og for færdiguddannede jurister.

Klik her for at vælge destination

På nogle af vores projekter inden for Jura & Menneskerettigheder behøver du ingen uddannelse eller erfaring for at deltage. Disse projekter er derfor en oplagt mulighed for dig for at finde ud om du ønsker en karriere inden for dette område.

På visse af vores projekter skal du have gennemført nogle års studier for at kunne deltage. Kontakt en af vores danske rådgivere for at høre mere on netop dine muligheder.

Research vigtige emner inden for jura og menneskerettigheder

Uanset hvilket projekt du ønsker at arbejde på, er det vigtigt at du har gode engelskkundskaber, at du er engageret og indstillet på hårdt arbejde. Alle vores projekter indenfor jura og menneskerettigheder er krævende og skal tages seriøst.

I kraft af, at du arbejder side om side med dygtige jurister på alle vores projekter, vil du få et unikt indblik i lovgivning og i juristers hverdag i et udviklingsland. Dit arbejde vil typisk involvere adskillige områder: du kan i nogle tilfælde følge og rapportere på retssager, udarbejde research, forberede og revidere juridiske dokumenter og kontrakter, skrive rapporter, besøge klienter, lave præsentationer på skoler eller andre institutioner i lokalsamfundet.

Du kan også være med til at rådgive og oplyse om menneskerettigheder. I mange mindre samfund er kendskabet til menneskerettigheder nærmest ikke-eksisterende, og du kan hjælpe med oplyse lokale indbyggere om deres rettigheder, ligesom at du kan være med til at gøre omverden opmærksom på krænkelser af rettigheder.

For det meste vil du arbejde i kontortiden, og du vil blive anset som en del af de ansatte i firmaet eller organisationen; på nogle projekter kan du endda bo sammen med nogle af dine kollegaer i en lejlighed ejet af firmaet!

Uanset hvad, er arbejdet med rettigheder og lovgivning i et udviklingsland en utrolig fascinerende mulighed for at få erfaring, indsigt, oplevelser og ikke mindst kvalifikationer inden for juraen på en helt enestående måde.

Alle frivillige kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2, praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne. Vi garanterer store oplevelser imens du yder en vigtig indsats!

Jura & Menneskerettigheder i:

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲