You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Hvad er et Juniorprojekt?

Vores Juniorprojekter er strukturerede grupperejser for unge imellem 12-15 år. Hvert enkelt projekt varer to uger og finder sted på bestemte datoer.

Vi fokuserer på at lære igennem oplevelser, at få et nyt perspektiv på verden og snakke, om hvorfor frivilligt arbejde og det at hjælpe andre er vigtigt.

Kulturudveskling er værdigfuldt i alle aldre, og unge imellem 12-15 år har den perfekte alder til at lære om mennesker i andre lande.

Vores lokale personale og lejereksperter kører alle de aktiviteter, som vi arrangerer på Juniorprojekterne. De sikrer sig, at alt forløber sig, som det skal, så de unge kan fokusere på det mest vigtige på deres rejse - opleve og lære nye ting sammen med deres nye venner.

Programmer inkluderer også sociale og kulturelle aktiviteter og weekendtur.

Vores projekt priser inkluderer:

  • Tre måltider om dagen
  • Sikker, ren og komfortable bolig under opholdet
  • Transport i landet du opholder dig i
  • Alle planlagte social aktiviteter og weekendtur
  • Rejse – og sygeforsikring

Støtte og Sikkerhed på Juniorprojekter

Afventer bekræftelse!

At rejse til udlandet i en ung alder kan være en intimiderende. For at gøre oplevelsen så god som muligt, tilbyder vi konstant støtte, og holder altid øje med at alt er, som det skal være. Fra start af vil vi være her til at besvare alle dine spørgsmål, give råd og hjælpe med at booke fly.

Før din rejse begynder, inviterer vi alle på Juniorprojekterne og deres forældre eller lærere til orientering, hvilket bliver afholdt i Storbritannien. Målet med vores orienteringsprogram er at besvare eventuelle resterende spørgsmål, tale om hvad man kan forvente ved ankomst til destinationen og lave teambuilding øvelser så alle kan lære hinanden at kende.

Når orienteringsprogrammet er afsluttet, vil vores medarbejdere rejse med de unge og sikre sig at de ankommer sikkert til deres destination. Ved ankomst giver vi en detaljeret introduktion til landet de unge befinder sig i, projektet og forklarer de forskellige aktiviteter de vil være involveret i.

Vores personale på destinationerne er til rådighed i døgnets 24 timer. Du kan læse mere om vores Støtte og Sikkerheds procedure.

Bolig på Juniorprojekter

Afventer bekræftelse!

På de fleste projekter vil du bo med en lokal værtsfamilie. Dette er en god måde at lære et land og dets befolkning at kende, og lære om kulturen og traditionerne. Vi håndplukker vores værtsfamilier og sikrer os at de tilbyder et sikkert, komfortabelt og venligt hjem. Unge som bor hos en værtsfamilie vil altid dele værelse med en anden frivilligt på samme alder og af samme køn.

Hvis du ikke bor hos en værtsfamilie, vil du blive indkvarteret i huse med sovesale.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲