You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Hvad er et Juniorprojekt?

Vores Juniorprojekter er strukturerede grupperejser for unge imellem 12-15 år. Hvert enkelt projekt varer to uger og finder sted på faste datoer.

Vi fokuserer på at lære igennem oplevelser, at få et nyt perspektiv på verden og tale om, hvorfor frivilligt arbejde og det at hjælpe andre er vigtigt.

Kulturudveksling er værdifuldt i alle aldre, og unge imellem 12-15 år har den perfekte alder til at lære om mennesker i andre lande.

Vores lokale personale  kører alle de aktiviteter, som vi arrangerer på Juniorprojekterne. De sikrer sig, at alt forløber som det skal, så du kan fokusere på det mest vigtige på din rejse - opleve og lære nye ting sammen med dine nye venner.

Projekterne inkluderer også sociale og kulturelle aktiviteter og weekendtur.

Vores projekt priser inkluderer:

  • Tre måltider om dagen
  • Sikker, ren og komfortable bolig under opholdet
  • Transport i landet du opholder dig i
  • Alle planlagte social aktiviteter og weekendtur
  • Rejse – og sygeforsikring

Støtte og Sikkerhed på Juniorprojekter

At rejse til udlandet i en ung alder kan være en udfordring. For at gøre oplevelsen så god som muligt tilbyder vi konstant støtte, og holder altid øje med at alt er, som det skal være. Fra start af vil vi være her til at besvare alle dine spørgsmål, give råd og hjælpe med at booke fly.

Før din rejse begynder, inviterer vi alle på Juniorprojekterne og deres forældre eller lærere til orientering på vores kontor i Storbritannien. Målet med vores orienteringsprogram er at besvare eventuelle resterende spørgsmål, tale om hvad man kan forvente ved ankomst til destinationen og lave teambuilding øvelser, så alle kan lære hinanden at kende. Dette er ikke obligatorisk, og du kan sagtens deltage uden at være med til orientering. Du får en grundig introduktion på destinationen uanset hvad.

Når orienteringsprogrammet er afsluttet, vil vores medarbejdere rejse med de unge og sikre sig at de ankommer sikkert til deres destination. Ved ankomst giver vi en detaljeret introduktion til landet de unge befinder sig i, projektet og forklarer de forskellige aktiviteter de vil være involveret i.

Vores personale på destinationerne er til rådighed i døgnets 24 timer. Du kan læse mere om vores Støtte og Sikkerhed.

Bolig på Juniorprojekter

På de fleste projekter vil du bo hos en lokal værtsfamilie. Dette er en god måde at lære et land og dets befolkning at kende, og lære om kulturen og traditionerne. Vi håndplukker vores værtsfamilier og sikrer os, at de tilbyder et sikkert, komfortabelt og venligt hjem. Unge som bor hos en værtsfamilie vil altid dele værelse med en anden frivillig på samme alder og af samme køn.

Hvis du ikke bor hos en værtsfamilie, vil du blive indkvarteret i huse med sovesale.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲