You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold med Journalistik i Togo

Oversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Lomé
  • Projekttype: Radio, tv,
  • Rolle: At få praktisk erfaring inden for journalistik
  • Krav: Du skal tale godt fransk
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra 14.150 kr
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Journalistik i Togo

Vores projekter inden for journalistik foregår i hovedstaden, Lomé. Vi samarbejder med en offentlig radiostation og et privat mediehus, hvor der er mulighed for at kombinere radio, tv og artikelskrivning. Du vil få mulighed for at lave din egen portefølje samt få værdifuld erfaring, som du kan skrive på dit CV.

Uanset om du vil af sted i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, i forbindelse med et praktikophold i udlandet, som voksenfrivillig eller som professionel kan du arbejde som praktikant på dette projekt.

Praktikanter med mindst 1 års relevant uddannelse og erfaring skal arbejde på projektet i mindst 2 uger. Har du endnu ingen uddannelse, skal du arbejde i mindst 4 uger.

Din rolle på projektet

Du vil kommunikere på fransk med dine togolesiske kollegaer, og det er derfor et krav at du har gode franskkundskaber.  Du kan med fordel overveje at supplere dit arbejde med et fransk sprogkursus.

Journalistisk arbejde i Togo

Mediehus

I mediehuset kan din arbejdsdag bestå af interviews, researcharbejde, oversættelser, artikelskrivning m.m. Du vil få tilknyttet en supervisor, som du kan rådføre dig med inden dit arbejde udsendes.

Radio

På radiostationen kan du få mulighed for at deltage i direkte udsendelser og i debatprogrammer. Du kan være med til at researche baggrundsstoffet for en radioudsendelse.

Fælles for begge projekter er, at det er en god mulighed for at afprøve forskellige områder inden for journalistik. Det er klart at dine kvalifikationer vil afgøre dine præcise arbejdsopgaver, men du kommer langt ved at vise initiativ og entusiasme.

Vores lokale Projects Abroad kontor ligger lige i nærheden, så der er altid personale i nærheden, hvis du får brug for hjælp. Det er vigtigt at huske på, at vi samarbejder med professionelle partnerorganisationer, og at vi forventer, at du er punktlig og seriøs i dit arbejde.

Uanset hvor du arbejder, kan du se frem til en spændende og lærerig oplevelse, som pynter på CV’et.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲