You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold inden for Journalistik i Sri Lanka

Oversigt
  • Placering: Colombo
  • Projekttype: Mediehus, radio og publikation
  • Rolle: At få praktisk erfaring inden for journalistik
  • Krav: Mindst 1 års relevant uddannelse på radio og publikation. Frivillige uden uddannelse arbejder for et mediehus.
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra 24.350 kr
  • Projektlængde: Fra 8 uger
  • Startdato: Fleksibel

Frivillige arbejder med journalistik

Prøv kræfter med journalistik på vores spændende projekt i Sri Lanka. Overvejer du en karriere inden for journalistik eller kommunikation eller er du allerede i gang med studiet, så kan du få værdifuld erhvervserfaring i Sri Lanka.

Journalistikprojektet foregår i hovedstaden, Colombo, som er livlig storby. Der er aldrig en kedelig stund, og du vil have rigeligt at rapportere om.

Uanset om du vil af sted i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, i forbindelse med et praktikophold i udlandet, som voksenfrivillig eller som professionel kan du arbejde som praktikant på dette projekt.

Din rolle som frivillig

Dine projektmuligheder afhænger af din baggrund og erfaring. Fælles for alle frivillige er, at de skal have et godt engelsk niveau i skrift og tale og en stor passion for journalistik. Du vil blive bedt om at fremsende dit CV og en skriveprøve, når du sender os din ansøgning.

Publikation

Du skal have mindst 1 års relevant uddannelse for at arbejde på dette projekt. Du skal desuden arbejde på projektet i mindst 8 uger.

På dette projekt arbejder praktikanter for en daglig eller ugentlig publikation. Publikationerne udgives på engelsk og har fokus på emner inden for nyheder, kunst, sport og erhverv.

Dine daglige arbejdsopgaver vil blandt andet være at lave research, interviews, reportager og nyheder.

Derudover kan du forvente at arbejde med en række forskellige opgaver såsom at anmelde et stykke, deltage i en PR-begivenhed, at skrive om en stor erhvervsnyhed og ellers skrive om de seneste nyheder.

Du vil arbejde sammen med lokale reportere og følge dem i deres daglige arbejde. Du vil have mulighed for at lave en portefølje med dit eget arbejde, som du kan tage med hjem til Danmark.

Radio

Du skal have mindst 1 års relevant uddannelse samt engagere dig for mindst 12 uger for at arbejde med radiojournalistik.

På radiojournalistikprojektet arbejder du midt i Colombos centrum. På dette projekt kan du arbejde med en række forskellige områder såsom udsendelse, salg og marketing, skrivekunst, nyhedsjournalistik og visse områder af det tekniske aspekt.

Arbejdstiderne er meget fleksible, og du kan således blive bedt om at arbejde om aftenen eller i weekenden også, hvis arbejdet kræver det. Du vil blive opfordret til at bidrage med nye idéer og input, og på dette projekt er der gode muligheder for masser af relevant arbejde.

Mediehus

Du behøver ingen relevant uddannelse på dette projekt, men du skal tilmelde dig for mindst 12 uger for at kunne deltage.

Du arbejder i et stort mediehus i Colombo. Her er en tv-station, radiostation samt en nyhedshjemmeside tilknyttet, og du kan arbejde inden for en række forskellige områder.

Du følger lokale journalister i deres daglige arbejde, og dine egen arbejdsopgaver vil afhænge af din erfaring.

Uanset hvor du arbejder, kan du se frem til en spændende og lærerig oplevelse, som pynter på CV’et.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲