You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold med Journalistik i Mexico

Oversigt
  • Placering: Guzman
  • Projekttype: Avis og radio
  • Rolle: At arbejde sammen med lokale journalister og få værdifuld erhvervserfaring
  • Krav: Du skal have et godt kendskab til spansk
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra 17.550 kr
  • Projektlængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel

Kan du lide kommunikation og ønsker du at udforske journalistikkens verden, kan du med fordel arbejde på et af vores projekter inden for journalistik i Mexico. Vores journalistikprojekter ligger i Ciudad Guzman, og du kan arbejde på en avisredaktion eller en radiostation.

Uanset om du vil af sted i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, i forbindelse med et praktikophold i udlandet, som voksenfrivillig eller som professionel kan du arbejde som praktikant på dette projekt.

Du skal have gode spanskkundskaber for at kunne deltage. Du kan derfor overveje at supplere dit arbejde med et spansk sprogkursus.

Du kan opbygge et anderledes og imponerende CV imens du får indsigt i journalistikkens verden i et helt nyt kulturelt og politisk miljø.

Din rolle på projektet

Du arbejder som praktikant, og du får en unik mulighed for at lære en masse om journalistisk arbejde i Mexico.

Avis

I Ciudad Guzman kan du arbejde på en lokal avisredaktion, hvor du vil have mulighed for at lave research og skrive artikler om emner som du finder interessante. Du kan for eksempel dække sportsbegivenheder eller kulturelle begivenheder.

Radio

Radiostationen tilhører det lokale universitets afdeling for journalistik. Denne station er en af de få radiostationer i området, der forholder sig neutralt i forhold til politiske og kommercielle holdninger. Det er en populær station i lokalbefolkningen og lytterne sætter pris på at lytte til radioværter fra forskellige steder i verden.

Det lokale personale vil sætte stor pris på din deltagelse som frivillig og du vil få mulighed for at arbejde med forskellige aspekter af radioproduktion som f.eks. research af forskellige emner og diverse interviews i samarbejde med vores lokale personale eller journaliststuderende. Du vil efterfølgende få mulighed for at præsentere din historie i radioen.

Frivillig på journalistisk projekt i Mexico

Uanset hvilket projekt du vælger at arbejde på, vil du starte med at følge dine lokale kollegaer, og så vil du efterhånden få mere praktisk arbejde. De lokale journalister fungerer som mentorer og svarer gerne på spørgsmål.

Det er vigtigt, at du viser initiativ og opbygger et positivt forhold til dine kollegaer. For at du kan komme så tæt på journalistikkens forskellige aspekter som muligt skal dine kollegaer have tillid til, at du tager opgaverne seriøst.

Dit CV vil blive styrket af de praktiske evner du tilegner dig og din oplevelse med at bo og arbejde i et andet land, vil være bevis på dit mod og tilpasningsevne. Der findes næppe bedre måder at kombinere din personlige og faglige udvikling på!

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲