You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold inden for International Udvikling

Frivillige møder lokale mexicanere

Vores projekter indenfor International Udvikling tilbyder erhvervserfaring, som kan tilføje til dit CV. Disse projekter egner sig godt til praktikanter, der søger at opnå en dybere forståelse for samfundsrelaterede problematikker.

Klik her for at vælge destination

Vores projekter indenfor International Udvikling giver dig muligheden for at opleve en anderledes kultur og du kan f.eks. vælge at arbejde i Mexico eller Vietnam.

Hvert projekt er designet og tilpasset den individuelle frivilliges interesser, og kvalifikationer eller tidligere arbejdserfaring er irrelevant. Som frivillig praktikant vil du være med til at yde støtte og styrke samfund i nød. Du vil opnå et reflekteret perspektiv af, hvordan internationale udviklingsorganisationer eller NGO’er arbejeder og de unikke udfordringer de møder for at nå deres mål.

I dit arbejde på vores International Udviklingsprojekter vil du modtage støtte og rådgiving fra vores dygtige lokalpersonale på vores forskellige destinationer. Du vil møde andre frivillige fra hele verden og du vil hermed komme til at indgå i Projects Abroads globale netværk.

Du vil muligvis også være interesseret i vores Business Projekt eller vores Projekt indenfor Mikrofinans.

International Udvikling i:

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲