You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde og praktikophold inden for Psykologi i Mongoliet

Oversigt
  • Placering: Ulan Bator
  • Rolle: At arbejde sammen med lokale psykologer og hjælpe med research og konsultationer.
  • projekttype: Sundhedscentre og outreaches
  • Krav: Du skal have mindst 3 års relevante studier
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra 17.550 kr
  • Projektlængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel

Frivillige på psykologiprojektet i Ulaanbaatar, Mongoliet

I Mongoliet kan du arbejde sammen med psykologer på sundhedscentre i hovedstaden, Ulan Bator. Her har du mulighed for at foretage undersøgende arbejde, forberede behandling og producere rådgivende materiale i samarbejde med en af de erfarne psykologer. Mongoliets lovgivning tillader ikke at frivillige behandler eller konsulterer patienter direkte.

Du skal have gennemført mindst 3 års relevante studier, og derfor er projektet velegnet som praktikophold i udlandet, eller hvis du som færdiguddannet vil arbejde som professionel.

Din rolle på projektet

Du arbejder på et af vores partner-behandlingscentre for psykologi, som inkluderer en fødeafdeling, et hospital for kræftbehandling og et center for rådgivning/krisehjælp.

Afhængig af hvor erfaren du er, vil du få mulighed for at foretage psykometriske tests, interviews og adfærdsobservationer. Da psykologi er en relativt ny videnskab i Mongoliet, vil du få mulighed for at udveksle ekspertise med lokale psykologer.

De vil være glade og taknemmelige for at deltage i diskussioner og præsentationer der omhandler teorier om psykologisk behandling som vores frivillige vælger at tage initiativ til.

Vores lokale partnere opfordrer ofte vores frivillige til at udarbejde en rapport som giver en overordnet vurdering af centeret eller indeholder forslag til forbedringer.

Du bør ikke forvente, at indbyggerne taler engelsk, så du kan overveje at supplere dit projekt med et sprogkursus i mongolsk.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲