You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde på HIV/AIDS-projekt i Nepal

Oversigt
  • Placering: Kathmandu
  • Rolle: Du støtter HIV/AIDS-ramte børn og deres pårørende i behandling
  • projekttype: Dagcenter
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra 10.900 kr
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Et af vores humanitære projekter i Nepal er et samarbejde med en lokal organisation, Friends of Needy Children. Samarbejdet fokuserer på at hjælpe børn under 10 år at leve med HIV/AIDS-smitte. Igennem dette samarbejde arbejder vi for at højne børnenes livskvalitet igennem behandling, støtte og omsorg.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, praktikophold i udlandet, en grupperejse, som voksenfrivillig, som professionel, sammen med din familie eller hvad du nu har i tankerne.

Din rolle på projektet

Frivillige foran indgang til HIV-projekt i Nepal

Friends of Needy Children arbejder på New Life Centre, som er det projekt vores frivillige arbejder på. Projektet har fokus på HIV/AIDS-smittede børn, men børnenes forældre får ligeledes støtte til at tage sig af deres børn.

Din rolle vil være at støtte det lokale personale på projektet, og du vil især hjælpe til med forskellige læringsaktiviteter for børnene. Det vil for eksempel være lærerige lege og sange, læsning, og individuel engelskundervisning og undervisning i andre skolefag.

Et andet område hvor du vil hjælpe til er ved at lære børnene om basal hygiejne, såsom at lære dem at vaske inden spisetid og børste tænder.

Om eftermiddagen får børnene en lur, så her hjælper du personalet med at gøre rent, opdatere børnenes journaler, og planlægge daglige aktiviteter.

Du arbejder mandag til fredag, og arbejdsdagen er typisk kl. 10-15. Det kan også være at du får et mere varieret arbejdsskema.

Bæredygtige projekter

Det er vigtigt, at din indsats har en effekt. Derfor sikrer vi, at frivillige får god støtte fra den lokale koordinator fra Projects Abroad, som arrangerer workshops med jævne mellemrum.

Sammen med de humanitære projekter i Nepal har vi udviklet en Care Management Plan, som er en langsigtet strategi for vores frivilliges indsats på projekterne.

Vi bruger også en sikker og anonym database til at dokumentere udviklingen i vores frivilliges arbejde på de humanitære projekter. Igennem databasen kan vi følge hvert enkelt barns udvikling og behov for støtte. Det betyder også, at du som frivillig kan se hvilke fremskridt tidligere frivillige har lavet, og det gør det nemmere for dig at starte på dit arbejde.

Ved hjælp af databasen kan du, se hvilket niveau et barn er på i forhold til dets generelle udvikling, læring og hygiejne. For dig betyder det, at du får en mere struktureret tilgang til dit arbejde fordi du kan se hvor du skal starte og hvad du skal fokusere på i løbet af dit projekt. Det gavner både projektet og dig selv.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲