You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde på HIV/AIDS-projekt i Mexico

Oversigt
  • Placering: Guadalajara
  • Rolle: At oplyse indbyggere om HIV/AIDS, at skabe opmærksomhed i om emnet i lokalsamfund, at hjælpe med fundraising, og støtte projektets udvikling
  • projekttype: NGO
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra Loading...
  • Projektlængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel

Frivillige arbejder med lokal læge

I Mexico er smittede med HIV/AIDS i høj grad stigmatiserede og situationen forværres. Landet har det næsthøjeste antal smittede i Sydamerika. Det lokale sundhedssystem har svært ved at håndtere det stigende antal patienter og færre mennesker bliver testet eller gennemgår behandling pga. diskrimination.

Som frivillig på vores HIV/AIDS projekt i Mexico, kan du give trøst og støtte til de smittede og være med til at sætte fokus på fakta og oplysning, hvilket vil være en stor hjælp i kampen mod spredning af sygdommen og vil afhjælpe stigmatiseringen af de smittede.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, praktikophold i udlandet, en grupperejse, som voksenfrivillig, som professionel, sammen med din familie eller hvad du nu har i tankerne.

Du bør forberede dig på en udfordrende oplevelse. Du får et indblik i den sociale isolation, der er forbundet med HIV/AIDS i Mexico, og du vil opleve den påvirkning som isolation af de smittede har for de lokalsamfund og for de mennesker, der lever i skyggen af HIV/AIDS.

Din rolle på HIV/AIDS-projektet i Mexico

Alle frivillige arbejder i Guadalajara sammen med en lokal NGO som har fokus på indsamling, uddannelse og programudvikling. Det primære fokus for projektet er at yde støtte til den del af befolkningen, der er smittet med HIV/AIDS og rådgive om, hvordan de bedst muligt kan håndtere deres situation.

Herudover vil du hjælpe med at identificere programmer og ressourcer, der kan være med til at hjælpe de mennesker, der er smittet af virussen.

En vigtig del af HIV/AIDS-projektet er at øge opmærksomheden på og oplyse lokalesamfundene om smitte og prævention gennem outreachprogrammer i mindre lokalsamfund, research og uddannelsesprojekter.

Dette omfatter forskellige initiativer som f.eks. workshops og fysiske demonstrationer af sikker kondombrug. Uddannelse og oplysning er en central del af NGO’ernes arbejde, da tanken er at en bedre forståelse af HIV/AIDS vil være det første skridt mod at undgå yderligere smitte.

Du og de øvrige frivillige på projektet vil få en grundig træning i arbejdsopgaverne ligesom at I vil en have projektkoordinator fra Projects Abroad og en koordinator fra NGO’en til at støtte jer.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲