You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde på Humanitære projekter i Togo

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Lomé
  • Rolle: Du arbejder sammen med lokale medarbejdere om at styrke børns udvikling og nå vores fælles mål i Care Management Plan ved hjælp af forskellige læringsaktiviteter
  • projekttype: Vuggestuer, børnehaver eller dagcentre 
  • Aldersgruppe: 0-18 år
  • Antal: 8-60
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra Loading...
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Frivillig på humanitært projekt med lille pige

Togo er et mindre land i Vestafrika, og er absolut et af de fattigste på kontinentet. Her vil du få en udfordrende men utroligt givende oplevelse på vores humanitære projekter i hovedstaden, Lomé.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, praktikophold i udlandet, en grupperejse, som voksenfrivillig, som professionel, sammen med din familie eller hvad du nu har i tankerne. Vi sikrer trygge rammer imens du yder en vigtig indsats.

Togo har et højt antal forældreløse børn og gadebørn, og de udgør en stor udfordring for Togos sociale udvikling. Ungdommen er fremtiden, men begrænsede ressourcer til mad, tøj og personale gør det svært at give børnene den tryghed, som de har brug for i barndommen.

Det er ikke et krav at kunne tale fransk eller ewe for at arbejde som ulandsfrivillig i Togo, men det er klart en fordel at kende nogle gloser. Du kan derfor overveje at supplere dit frivillige arbejde med et sprogkursus i fransk eller ewe.

Frivilligt arbejde med børn i Togo

Du kan arbejde i en børnehave, vuggestue eller dagcentre. Når du arbejder i en børnehave er dit arbejde fokuseret på at styrke børns tidlige udvikling. For eksempel, at de skal smide skrald i skraldespanden, behandle hinanden pænt og andre lignende opgaver.

Børnehaven har egen legeplads, og der er masser af plads til udendørs aktiviteter, så du kan roligt forberede forskellige lege og aktiviteter.

Som frivillig hjælper du ved at bruge tid med børnene, lege med dem og undervise dem. Uanset om du spiller bold med nogle børn om eftermiddagen eller hjælper andre med lektier, vil du bidrage til en positiv udvikling.

Du hjælper derfor også med at gøre rent, lave mad og vaske tøj. Vi har gode erfaringer med, at frivillige laver en eller anden regelmæssig form for undervisning inden for håndværk, sport, eller lignende.

Bæredygtige projekter

Det er vigtigt, at din indsats har en effekt. Derfor sikrer vi, at frivillige får god støtte fra den lokale koordinator fra Projects Abroad, som arrangerer workshops med jævne mellemrum.

Sammen med de humanitære projekter i Togo har vi udviklet en Care Management Plan, som er en langsigtet strategi for vores frivilliges indsats på projekterne.

Vi bruger også en sikker og anonym database til at dokumentere udviklingen i vores frivilliges arbejde på de humanitære projekter. Igennem databasen kan vi følge hvert enkelt barns udvikling og behov for støtte.

Det betyder også, at du som frivillig kan se hvilke fremskridt tidligere frivillige har lavet, og det gør det nemmere for dig at starte på dit arbejde.

Ved hjælp af databasen kan du, se hvilket niveau et barn er på i forhold til dets generelle udvikling, læring og hygiejne. For dig betyder det, at du får en mere struktureret tilgang til dit arbejde fordi du kan se hvor du skal starte og hvad du skal fokusere på i løbet af dit projekt. Det gavner både projektet og dig selv.

Det er altid belønnende at arbejde med børnene her. Det er det især fordi de er så interesserede i dig og dine idéer.
Anne, frivillig

Frivilligt arbejde på børnehjem

Vores frivillige har igennem årene arbejdet med børn på børnehjem i Togo. De frivillige har gjort en stor indsats, og deres arbejde har haft en stor indflydelse for disse børns levevilkår. Men vi har de sidste mange år langsomt arbejdet på at skifte vores fokus fra arbejde med børnehjem til helhedsorienteret arbejde med børn på vores Humanitære Projekter. Dette skift skyldes at vi mener, at en helhedsorienteret tilgang til arbejde med børn er mere bæredygtigt. Find ud af mere omkring Projects Abroads nuværende holdning til frivilligt arbejde på børnehjem.

Dette betyder at i stedet for at arbejde på børnehjem i Togo, vil frivillige arbejde i dagcentre, børnehaver, skoler eller støttegrupper for ældre og mødre med babyer

Togo Care Management Plan Børnebeskyttelsespolitik
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲