You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde på Humanitære projekter i Thailand

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Krabi
  • Rolle: Du arbejder sammen med lokale medarbejdere om at styrke børns udvikling og nå vores fælles mål i Care Management Plan ved hjælp af forskellige læringsaktiviteter.
  • projekttype: Børnehaver og dagcentre
  • Aldersgruppe: 2-20 år
  • Antal: 30-80
  • Indkvartering: værtsfamilier og bungalows
  • Priser: Fra 14.150 kr
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Frivillig på humanitært projekt i Thailand

Thailand ser en stadig større ulighed mellem de sociale klasser. Det betyder at nogle børn i Thailand har mulighed for at gå i private skoler og børnehaver af højere kvalitet og andre børn "er nødt" til at gå i andre institutioner med væsentligt færre ressourcer.

Projects Abroad samarbejder kun med daginstitutioner som tilbyder gratis pasning og undervisning og til de familier som ikke har andre muligheder.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, praktikophold i udlandet, en grupperejse, som voksenfrivillig, som professionel, sammen med din familie eller hvad du nu har i tankerne.

Frivilligt arbejde med børn i Thailand

Frivillig på humanitært projekt i Thailand

Vores børnehaver er placeret i Krabi, og her vil du kunne arbejde med børn i alderen 4-5 år fra fattige familier. De er delt op i klasser med 20-40 børn i hver, og du vil typisk arbejde fra morgen til først på eftermiddagen, og du er naturligvis velkommen til at arbejde flere timer. Du hjælper børnene med morgengymnastik, lærerige lege og spil, og du er med til at undervise i basalt engelsk, som for eksempel farver, ugedage, klokken, osv.

Vores daginstitutioner er ligeledes placeret i Krabi. Her er børnene 3-4 år gamle, og kommer fra fattige familier. Også her er børnene delt op i klasser med 20-40 børn i hver. I daginstitutionerne hjælper du børnene med forskellige lærerige aktiviteter, såsom lege, spil og sange, og du hjælper også med at lære dem basale engelske ord. Du arbejder typisk fra om morgenen til først på eftermiddagen.

Du kan hjælpe til på en af fire mindre kampagner som vi kører i Thailand. Her fokuserer vi på uddannelse og læsefærdigheder, sport og udendørs aktiviteter, miljø samt sundhed og hygiejne.

Jeg ville anbefale alle til at gøre det. Børnene har stærkt brug for det. De får ikke nok kærlighed og omsorg. Og personligt har jeg selv fået rigtig meget ud af det. Det er en oplevelse for livet. Og den følelse af at have hjulpet andre er helt i gennem fantastisk.
Amalie, frivillig

Børnehaverne har ferielukket fra midten af marts til midten af maj, samt fra starten af september til starten af november. I disse perioder vil der arrangeres særlige ferieprogrammer for børnene.

Frivillige har muligheden for at bo hos lokale værtsfamilier eller i bungalows med andre frivillige. Vores bungalows ligger i Baan Phongam, som er et feriested, Projects Abroad ejer. De frivillige fra det humanitære projekt og Undervisningsprojektet kommer til at dele bungalows med frivillige fra Natur- og Miljøprojektet. Disse boliger tilbyder WIFI, aircondition og pool. 

Bæredygtige projekter

Det er vigtigt, at din indsats har en effekt. Derfor sikrer vi, at frivillige får god støtte fra den lokale koordinator fra Projects Abroad, som arrangerer workshops med jævne mellemrum.

Sammen med de humanitære projekter i Thailand har vi udviklet en Care Management Plan, som er en langsigtet strategi for vores frivilliges indsats på projekterne.

Vi bruger også en sikker og anonym database til at dokumentere udviklingen i vores frivilliges arbejde på de humanitære projekter. Igennem databasen kan vi følge hvert enkelt barns udvikling og behov for støtte. Det betyder også, at du som frivillig kan se hvilke fremskridt tidligere frivillige har lavet, og det gør det nemmere for dig at starte på dit arbejde.

Ved hjælp af databasen kan du, se hvilket niveau et barn er på i forhold til dets generelle udvikling, læring og hygiejne. For dig betyder det, at du får en mere struktureret tilgang til dit arbejde fordi du kan se hvor du skal starte og hvad du skal fokusere på i løbet af dit projekt. Det gavner både projektet og dig selv.

Frivilligt arbejde på børnehjem

Vores frivillige har igennem årene arbejdet med børn på børnehjem i Thailand. De frivillige har gjort en stor indsats, og deres arbejde har haft en stor indflydelse for disse børns levevilkår. Men vi har de sidste mange år langsomt arbejdet på at skifte vores fokus fra arbejde med børnehjem til helhedsorienteret arbejde med børn på vores Humanitære Projekter. Dette skift skyldes at vi mener, at en helhedsorienteret tilgang til arbejde med børn er mere bæredygtigt. Find ud af mere omkring Projects Abroads nuværende holdning til frivilligt arbejde på børnehjem.

Thailand Care Management Plan Børnebeskyttelsespolitik
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲