You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde på Humanitære projekter i Peru

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Cusco
  • Rolle: Du arbejder sammen med lokale medarbejdere om at styrke børns udvikling og nå vores fælles mål i Care Management Plan ved hjælp af forskellige læringsaktiviteter.
  • projekttype: Børnehaver, plejehjem og centre for handicappede
  • Aldersgruppe: 0-18 år
  • Antal: 10+
  • Indkvartering: værtsfamilier
  • Priser: Fra 12.900 kr
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Vores humanitære projekter foregår i Cusco. Som frivillig kan du arbejde i børnehaver, på skoler for handicappede børn eller på et plejehjem for ældre.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, praktikophold i udlandet, en grupperejse, som voksenfrivillig, som professionel, sammen med din familie eller hvad du nu har i tankerne.

Idet børnene ikke taler engelsk er det en stor fordel hvis du har kendskab til spansk inden du starter på projektet. Alternativt kan du tage et sprogkursus samtidigt med du arbejder på et af vore humanitære projekter. Du kan også kaste dig ud i det lokale sprog, quechua, og få en ultimativ lokal oplevelse.

Humanitært arbejde i Peru

Frivilligt arbejde med børn i Peru

Dine arbejdsopgaver vil variere end smule afhængigt af projekt. I børnehaverne er børnene 3-5 år gamle, og de er delt ind i klasser på 15-30 børn i hver. Du arbejder fra kl. 8.30 til kl. 12.30. Børnehaverne er åbne mandag til fredag, men du har en ugentlig fridag således at du arbejder fire dage om ugen. Dine arbejdsopgaver vil være at se efter børnene, og sammen med den lokale lærer forbereder du forskellige aktiviteter for børnene. Du hjælper også med den basale pleje såsom at give børnene mad, hjælpe dem med at børste tænder og vaske hænder, gøre lokalet rent, og selvfølgelig lave forskellige aktiviteter med børnene.

Det faktum, at jeg ikke var særlig stærk i spansk har bidraget til, at børnene følte sig godt tilpas ved det, at de ikke var langt fra mig i deres udvikling.
Alexander, frivillig

 

Humanitært arbejde i Peru

Det er også muligt at arbejde på en skole for handicappede børn og unge i alderen 6-21 år. De har forskellige typer af handicap såsom Downs Syndrom, autisme, rygmarvsskader og andet. Du hjælper til med helt basale opgaver såsom at vaske hænder, børste tænder og give mad. Derudover støtter du det lokale personale, og hjælper til med at give børnene en sruktureret hverdag.

Endeligt kan du arbejde på et stort plejehjem for ældre borgere. Plejehjemmet drives af nonner fra den katolske kirke og huser omkring 250 beboere.

Her hjælper du forskellige opgaver som fysiske aktiviteter, madlavning, hygiejne, vasketøj, gåture og sociale aktiviteter. Du arbejder typisk 4-5 timer enten om formiddagen eller om eftermiddagen.

De lokale nonner taler ikke engelsk, og selvom spansk ikke et krav for arbejde på dette projekt, anbefaler vi, at du kan nogle gloser inden projektstart eller at du supplerer dit projekt med et spanskkursus.

Bæredygtige projekter

Det er vigtigt, at din indsats har en effekt. Derfor sikrer vi, at frivillige får god støtte fra den lokale koordinator fra Projects Abroad, som arrangerer workshops med jævne mellemrum.

Sammen med de humanitære projekter i Peru har vi udviklet en Care Management Plan, som er en langsigtet strategi for vores frivilliges indsats på projekterne.

Vi bruger også en sikker og anonym database til at dokumentere udviklingen i vores frivilliges arbejde på de humanitære projekter. Igennem databasen kan vi følge hvert enkelt barns udvikling og behov for støtte. Det betyder også, at du som frivillig kan se hvilke fremskridt tidligere frivillige har lavet, og det gør det nemmere for dig at starte på dit arbejde.

Ved hjælp af databasen kan du, se hvilket niveau et barn er på i forhold til dets generelle udvikling, læring og hygiejne. For dig betyder det, at du får en mere struktureret tilgang til dit arbejde fordi du kan se hvor du skal starte og hvad du skal fokusere på i løbet af dit projekt. Det gavner både projektet og dig selv.

Frivilligt arbejde på børnehjem

Vores frivillige har igennem årene arbejdet med børn på børnehjem i Peru. De frivillige har gjort en stor indsats, og deres arbejde har haft en stor indflydelse for disse børns levevilkår. Men vi har de sidste mange år langsomt arbejdet på at skifte vores fokus fra arbejde med børnehjem til helhedsorienteret arbejde med børn på vores Humanitære Projekter. Dette skift skyldes at vi mener, at en helhedsorienteret tilgang til arbejde med børn er mere bæredygtigt. Find ud af mere omkring Projects Abroads nuværende holdning til frivilligt arbejde på børnehjem.

Dette betyder at i stedet for at arbejde på børnehjem i Peru, vil frivillige arbejde i dagcentre, børnehaver, skoler eller støttegrupper for ældre og mødre med babyer

Peru Care Management Plan Børnebeskyttelsespolitik
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲