You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde på Humanitære projekter i Nepal

Oversigt
Projektoversigt
 • Placering: Kathmandu
 • Rolle: Du arbejder sammen med lokale medarbejdere om at styrke børns udvikling og nå vores fælles mål i Care Management Plan ved hjælp af forskellige læringsaktiviteter
 • projekttype: Dagcentre, centre for handicappede børn og unge voksne, centre for fejlernærede børn og børnehaveklasser
 • Aldersgruppe: 0-20 år
 • Antal: 2-30
 • Indkvartering: Værtsfamilie
 • Priser: Fra 10.900 kr
 • Projektlængde: Fra 2 uger
 • Startdato: Fleksibel

Vores humanitære projekter i Nepal foregår i Kathmandu og Chitwan, hvor du også finder en række af vores øvrige projekter i Nepal.

At Nepal er rig på kultur, fascinerende historie og storslået natur hersker der ingen tvivl om. Til gengæld er landet ganske fattigt, og trods økonomisk fremskridt er der stadig utroligt lang vej. Den massive fattigdom er årsag til udbredt fejlernæring i befolkningen og en generel mangel på ressourcer.

Ved at arbejde frivilligt på et humanitært projekt i Nepal kan du have en positiv indflydelse på børnene omkring dig.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, praktikophold i udlandet, en grupperejse, som voksenfrivillig, som professionel, sammen med din familie eller hvad du nu har i tankerne.

Frivilligt arbejde med børn i Nepal

Lille nepalesisk dreng maler

Dine arbejdsopgaver vil naturligvis afhænge af hvilket projekt du vælger. Typisk vil dine arbejdsopgaver involvere:

 • basal undervisning (alfabet, talrække, etc.)
 • fysiske aktiviteter for børnene, for eksempel sport,
 • træning i hygiejne
 • spil og sanglege,
 • male og tegne,
 • lektiehjælp,
 • omsorgsarbejde,

Uanset hvor du arbejder, er du en støtte for det faste personale, og sammen fokuserer I på at give børn og unge trygge rammer og at støtte dem i deres personlige udvikling.

Frivillig læser med nepalesiske børn

Bæredygtige projekter

Det er vigtigt, at din indsats har en effekt. Derfor sikrer vi, at frivillige får god støtte fra den lokale koordinator fra Projects Abroad, som arrangerer workshops med jævne mellemrum.

Sammen med de humanitære projekter i Nepal har vi udviklet en Care Management Plan, som er en langsigtet strategi for vores frivilliges indsats på projekterne.

Vi bruger også en sikker og anonym database til at dokumentere udviklingen i vores frivilliges arbejde på de humanitære projekter. Igennem databasen kan vi følge hvert enkelt barns udvikling og behov for støtte. Det betyder også, at du som frivillig kan se hvilke fremskridt tidligere frivillige har lavet, og det gør det nemmere for dig at starte på dit arbejde.

Ved hjælp af databasen kan du, se hvilket niveau et barn er på i forhold til dets generelle udvikling, læring og hygiejne. For dig betyder det, at du får en mere struktureret tilgang til dit arbejde fordi du kan se hvor du skal starte og hvad du skal fokusere på i løbet af dit projekt. Det gavner både projektet og dig selv.

Det var en kæmpe oplevelse for mig at have mine to børn med på denne rejse. Turen har givet os en masse at snakke videre om efter vi er kommet hjem til Danmark, og vi oplever ofte, at vi refererer til forskellige situationer, vi oplevede sammen i Nepal.
Familien Cox, frivillig famillie

Frivilligt arbejde på børnehjem

Vores frivillige har igennem årene arbejdet med børn på børnehjem i Nepal. De frivillige har gjort en stor indsats, og deres arbejde har haft en stor indflydelse for disse børns levevilkår. Men vi har de sidste mange år langsomt arbejdet på at skifte vores fokus fra arbejde med børnehjem til helhedsorienteret arbejde med børn på vores Humanitære Projekter. Dette skift skyldes at vi mener, at en helhedsorienteret tilgang til arbejde med børn er mere bæredygtigt. Find ud af mere omkring Projects Abroads nuværende holdning til frivilligt arbejde på børnehjem.

Nepal Care Management Plan Børnebeskyttelsespolitik
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲