You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Humanitært arbejde i Myanmar

Oversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Yangon
  • Rolle: Du hjælper lokale medarbejdere med at yde støtte til sårbare børn
  • projekttype: Centre for handicappede
  • Aldersgruppe: 3-18 år
  • Antal: 30-70
  • Indkvartering: Fælleshus og mindre hotel
  • Priser: Fra 12.400 kr
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Elever på skolen, der hører til det lokale kloster i Myanmar

I øjeblikket gennemgår Myanmar turbulente politiske, økonomiske og sociale forandringer efter årtier præget af militært regime. Selvom en del af befolkningen drager nytte af disse forandringer, kæmper landet stadigvæk med at tage sig af samfundets svageste grupper, specielt forældreløse børn og handikappede. Myanmar går en udfordrende tid i møde.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, praktikophold i udlandet, en grupperejse, som voksenfrivillig, som professionel eller hvad du nu har i tankerne.

Flere organisationer yder en vigtig indsats i denne kaotiske tid, men der er i høj grad stadig brug for hjælp til at nå ud til så mange børn og andre udsatte grupper som muligt.

Frivilligt arbejde på et af vores humanitære projekter i Myanmar giver dig mulighed for at bidrage direkte til at hjælpe med at forbedre hverdagen for nogle af de mest udsatte befolkningsgrupper i landet.

Det er muligt arbejde på en skole for handicappede børn.

Frivilligt arbejde med børn i Myanmar

Uanset hvilket projekt du arbejder på, vil du være en støtte for det lokale personale og de børn, du arbejder med. I laver undervisningsaktiviteter for børn fra udsatte områder. Det kan f.eks. være at øve alfabet og talrækker, hjælpe til med lektier og ellers øve dem i engelsk.

Tegnsprog er en fordel at mestre for frivillige, der gerne vil arbejde på skolen for handicappede, men det er ikke et krav.

Børnene er i alderen 5-16 år. De fleste taler et meget basalt engelsk.

Du skal forvente at arbejde 4-5 timer om dagen. Fra morgenstunden arbejder du med de børn, som ikke er begyndt i skole endnu, og om eftermiddagen kan du så arbejde med skolebørn og teenagere. 

Frivilligt arbejde på børnehjem

Vores frivillige har igennem årene arbejdet med børn på børnehjem i Myanmar. De frivillige har gjort en stor indsats, og deres arbejde har haft en stor indflydelse for disse børns levevilkår. Men vi har de sidste mange år langsomt arbejdet på at skifte vores fokus fra arbejde med børnehjem til helhedsorienteret arbejde med børn på vores Humanitære Projekter. Dette skift skyldes at vi mener, at en helhedsorienteret tilgang til arbejde med børn er mere bæredygtigt. Find ud af mere omkring Projects Abroads nuværende holdning til frivilligt arbejde på børnehjem.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲