You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde på Humanitære projekter i Mexico

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Guadalajara
  • Rolle: Du arbejder sammen med lokale medarbejdere om at styrke børns og unges udvikling og nå vores fælles mål i Care Management Plan ved hjælp af forskellige læringsaktiviteter
  • projekttype: Børnehaver, dagcentre for handicappede børn og centre for sårbare børn
  • Aldersgruppe: 0-15 år
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra 15.400 kr.
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Vores humanitære projekter foregår i byerne Guadalajara. Du har dermed mulighed for at arbejde i en storby. Du skal forvente at byen vil udfordre dig, og du bør være forberedt på at omgivelserne kræver meget af dig.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, praktikophold i udlandet, en grupperejse, som voksenfrivillig, som professionel, sammen med din familie eller hvad du nu har i tankerne.

På vore humanitære projekter kan du arbejde på så forskellige steder som børnehaver, centre for handicappede børn, og centre for sårbare børn.

Det er en klar fordel at kunne tale lidt spansk på forhånd. Du kan derfor overveje at supplere dit arbejde med spansk sprogkursus.

Frivilligt arbejde med børn og unge i Mexico

Frivillig og mexicansk dreng på humanitært projekt

Du kan arbejde på et center for handicappede børn. Børnene på centret er 6-12 år, og har forskellige handicap. De kræver derfor forskellige grader af opmærksomhed. Du arbejder typisk om formiddagen fra kl. 8 – 13, og så har du fri af resten af dagen. Dine arbejdsopgaver varierer fra at hjælpe med at give børnene mad til at hjælpe dem med lektier.

Vi samarbejder med et drop-in center for sårbare børn. Har kan tidligere gadebørn, børn fra sårbare familier og ekstremt fattige børn møde op og få støtte. Vi giver dem mad og undervisning, og så hjælper frivillige med lektier og andre aktiviteter. 

Du kan arbejde i en børnehave, som henvender sig til enlige, ressourcesvage mødre med børn i alderen 0-5 år. Som frivillig vil du hjælpe mødrene med at passe børnene og med enkle undervisningsaktiviteter.

Det er også muligt at arbejde på en hospitalsafdeling for kræftramte børn. Her er du med til at underholde børnene imens de venter på behandling, og du bidrager til at gøre dagen lidt mere positiv.

Selvom de ikke ejer andet end tøjet på kroppen, formår drengene stadig at smile, spille fodbold og at være optimistiske omkring deres fremtidsudsigter. De ved at de indre værdier er mere værd end materialisme.
Clara og Kresten, frivillig

Bæredygtige projekter

Det er vigtigt, at din indsats har en effekt. Derfor sikrer vi, at frivillige får god støtte fra den lokale koordinator fra Projects Abroad, som arrangerer workshops med jævne mellemrum.

Sammen med de humanitære projekter i Mexico har vi udviklet en Care Management Plan, som er en langsigtet strategi for vores frivilliges indsats på projekterne.

Vi bruger også en sikker og anonym database til at dokumentere udviklingen i vores frivilliges arbejde på de humanitære projekter. Igennem databasen kan vi følge hvert enkelt barns udvikling og behov for støtte. Det betyder også, at du som frivillig kan se hvilke fremskridt tidligere frivillige har lavet, og det gør det nemmere for dig at starte på dit arbejde.

Ved hjælp af databasen kan du, se hvilket niveau et barn er på i forhold til dets generelle udvikling, læring og hygiejne. For dig betyder det, at du får en mere struktureret tilgang til dit arbejde fordi du kan se hvor du skal starte og hvad du skal fokusere på i løbet af dit projekt. Det gavner både projektet og dig selv.

Frivilligt arbejde på børnehjem

Vores frivillige har igennem årene arbejdet med børn på børnehjem i Mexico. De frivillige har gjort en stor indsats, og deres arbejde har haft en stor indflydelse for disse børns levevilkår. Men vi har de sidste mange år langsomt arbejdet på at skifte vores fokus fra arbejde med børnehjem til helhedsorienteret arbejde med børn på vores Humanitære Projekter. Dette skift skyldes at vi mener, at en helhedsorienteret tilgang til arbejde med børn er mere bæredygtigt. Find ud af mere omkring Projects Abroads nuværende holdning til frivilligt arbejde på børnehjem.

Mexico Care Management Plan Børnebeskyttelsespolitik
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲