You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde på Humanitære projekter i Kenya

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Nanyuki
  • Rolle: Du arbejder sammen med lokale medarbejdere om at styrke børns udvikling og nå vores fælles mål i Care Management Plan ved hjælp af forskellige læringsaktiviteter
  • projekttype: Børnehaver, centre for handicappede børn og unge
  • Aldersgruppe: 0-14 år
  • Antal: 15-60+
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra 14.150 kr
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Frivilligt arbejde på et humanitært projekt i Kenya er givende måde at hjælp udsatte børn og unge på.

Du er velkommen på et humanitært projekt i Kenya, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, praktikophold i udlandet, en grupperejse, som voksenfrivillig, som professionel, sammen med din familie eller hvad du nu har i tankerne.

Kenya er et af de bedst udviklede lande i Østafrika, men udviklingen har haft sin pris. Der er et stadigt større skel mellem rig og fattig og uligheden i samfundet vokser.

Fattigdom har en alvorlig og langsigtet negativ påvirkning på samfundet og har ofte alvorlige følgevirkninger som misbrug, sygdom og vold.

Frivilligt arbejde med børn i Kenya

Frivillig leger med dreng på cykel

Vi samarbejder med en række forskellige partnere i Nanyuki i Kenya. Frivillige kan arbejde på centre for handicappede børn og unge, i børnehaver og på centre for gadebørn eller børn af enlige forældre.

Projekterne har ofte ikke mange ressourcer, og frivillige kan dermed bidrage med nye idéer til nye læringsaktiviteter udover at være et ekstra sæt hænder for det faste personale.

Manglen på ressourcer stiller også store krav til personalet, som ofte arrangerer fælles undervisning for at holde børnene beskæftigede. Undervisning er et vigtigt element for at sikre at Kenyas yngre generationer har flere muligheder og valg for deres fremtid.

Derfor har alle projekter også et klasseværelse hvor børnene får basal undervisning, f.eks. i alfabetet eller talrækken.

Vi forventer, at du som frivillig hjælper til med undervisningsaktiviteterne, og at du selvfølgelig også engagerer dig i de øvrige omsorgsaktiviteter.

Du skal huske på, at mange af børnene ikke er vant til en struktureret hverdag med rutiner, undervisning og pligter, og du kan derfor forvente et udfordrende men givende projekt.

Bæredygtige projekter

Det er vigtigt, at din indsats har en effekt. Derfor sikrer vi, at frivillige får god støtte fra den lokale koordinator fra Projects Abroad, som arrangerer workshops med jævne mellemrum.

Sammen med de humanitære projekter i Kenya har vi udviklet en Care Management Plan, som er en langsigtet strategi for vores frivilliges indsats på projekterne.

Vi bruger også en sikker og anonym database til at dokumentere udviklingen i vores frivilliges arbejde på de humanitære projekter. Igennem databasen kan vi følge hvert enkelt barns udvikling og behov for støtte. Det betyder også, at du som frivillig kan se hvilke fremskridt tidligere frivillige har lavet, og det gør det nemmere for dig at starte på dit arbejde.

Ved hjælp af databasen kan du, se hvilket niveau et barn er på i forhold til dets generelle udvikling, læring og hygiejne. For dig betyder det, at du får en mere struktureret tilgang til dit arbejde fordi du kan se hvor du skal starte og hvad du skal fokusere på i løbet af dit projekt. Det gavner både projektet og dig selv.

Du skal være opmærksom på, at du som frivillig skal have en arbejdstilladelse for at arbejde på projekter i Kenya. Arbejdstilladelsen koster 145 USD pr. måned og skal forlænges løbende.

Frivilligt arbejde på børnehjem

Vores frivillige har igennem årene arbejdet med børn på børnehjem i Kenya. De frivillige har gjort en stor indsats, og deres arbejde har haft en stor indflydelse for disse børns levevilkår. Men vi har de sidste mange år langsomt arbejdet på at skifte vores fokus fra arbejde med børnehjem til helhedsorienteret arbejde med børn på vores Humanitære Projekter. Dette skift skyldes at vi mener, at en helhedsorienteret tilgang til arbejde med børn er mere bæredygtigt. Find ud af mere omkring Projects Abroads nuværende holdning til frivilligt arbejde på børnehjem.

Dette betyder at i stedet for at arbejde på børnehjem i Kenya, vil frivillige arbejde i dagcentre, børnehaver, skoler eller støttegrupper for ældre og mødre med babyer.

Kenya Care Management Plan Børnebeskyttelsespolitik
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲