You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde på Humanitære projekter i Filippinerne

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Bogo City og San Remigio
  • Rolle: Du arbejder sammen med lokale medarbejdere om at styrke børns udvikling og nå vores fælles mål i Care Management Plan ved hjælp af forskellige læringsaktiviteter
  • projekttype: Børnehaver, dagcentre og skoler for handicappede børn
  • Aldersgruppe: 3-18 år
  • Antal: 20-60
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra 14.150 kr
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Frivillige leger med filippinske børn

Frivilligt arbejde på et humanitært projekt i Filippinerne vil være en udfordrende men belønnende oplevelse.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, praktikophold i udlandet, en grupperejse, som voksenfrivillig, som professionel, sammen med din familie eller hvad du nu har i tankerne.

Filippinerne har mange tusinde børn som hver dag prøver at klare sig på egen hånd i byerne. De vokser op uden adgang til læge og skole. Høj vækst og øget tilstrømning til byerne har ført til, at næsten halvdelen af alle filippinere nu bor i byerne. Det betyder, at Filippinerne er et af de lande i Sydøstasien med flest urbane indbyggere.

Filippinerne oplever desværre også stadigt flere nye tilfælde af HIV-smittede, og hver tredje nye smittede er en yngre person. Børn er derfor særdeles sårbare, og ved at arbejde med børn på forskellige centre kan du være med til at forbedre deres fremtidsmuligheder.

Frivilligt arbejde med børn i Filippinerne

Lokale børn på stranden

Som frivillig på et humanitært projekt i Filippinerne kan du arbejde i børnehaver for børn fra fattige kår eller på et center for børn med sygdomme eller handicap i Bogo City eller San Remigio.

Du kan forvente en arbejdsdag på 4-5 timer. Hvis du bor tæt på din arbejdsplads kan du smutte hjem til frokost, ellers får du en madpakke med.. De fleste frivillige arbejder mandag til fredag og har således fri i weekenden til at tage på sightseeing eller være sammen med andre frivillige.

Din vigtigste arbejdsopgave er at hjælpe det lokale personale med deres arbejde. Det er at drage omsorg for børnene, give dem mad, gøre dem klar til dagen og lære dem om personlig hygiejne. På nogle af vore humanitære projekter i Filippinerne er basal undervisning et element af arbejdet.

Det sociale aspekt er også meget vigtigt. Igennem venskab og støtte kan du hjælpe børnene med deres lektier, dyrke sport og ellers lave kreative aktiviteter sammen. Med din opmærksomhed og tålmodighed hjælper du disse børn med at opbygge selvværd og selvtillid som gavner deres sociale kompetencer.

Projects Abroad bidrager gerne med materialer til undervisning eller aktiviteter. Hvis du får en god idé og mangler papir, farveblyanter eller lignende, så sig gerne til. Vi er altid åbne for forslag.

Eftermiddagens arbejde var så undervisning i børnehaven i det nærliggende slumkvarter, her arbejdede jeg som supplement til læreren, primært skulle de skønne unger øve alfabet og talbegreber, det er førskolebørn og undervisningen var meget stillesiddende. Da jeg var halvt gennem min periode kom der to unge norske piger, så vii en periode var 3. Det var den rene fest vi kunne lære børnene sange og på den måde styrke deres engelsk.
Nanna, frivillig

Bæredygtige projekter

Det er vigtigt, at din indsats har en effekt. Derfor sikrer vi, at frivillige får god støtte fra den lokale koordinator fra Projects Abroad, som arrangerer workshops med jævne mellemrum.

Sammen med de humanitære projekter i Filippinerne har vi udviklet en Care Management Plan, som er en langsigtet strategi for vores frivilliges indsats på projekterne.

Vi bruger også en sikker og anonym database til at dokumentere udviklingen i vores frivilliges arbejde på de humanitære projekter. Igennem databasen kan vi følge hvert enkelt barns udvikling og behov for støtte. Det betyder også, at du som frivillig kan se hvilke fremskridt tidligere frivillige har lavet, og det gør det nemmere for dig at starte på dit arbejde.

Ved hjælp af databasen kan du, se hvilket niveau et barn er på i forhold til dets generelle udvikling, læring og hygiejne. For dig betyder det, at du får en mere struktureret tilgang til dit arbejde fordi du kan se hvor du skal starte og hvad du skal fokusere på i løbet af dit projekt. Det gavner både projektet og dig selv.

Frivilligt arbejde på børnehjem

Vores frivillige har igennem årene arbejdet med børn på børnehjem i Filippinerne. De frivillige har gjort en stor indsats, og deres arbejde har haft en stor indflydelse for disse børns levevilkår. Men vi har de sidste mange år langsomt arbejdet på at skifte vores fokus fra arbejde med børnehjem til helhedsorienteret arbejde med børn på vores Humanitære Projekter. Dette skift skyldes at vi mener, at en helhedsorienteret tilgang til arbejde med børn er mere bæredygtigt. Find ud af mere omkring Projects Abroads nuværende holdning til frivilligt arbejde på børnehjem.

Dette betyder at i stedet for at arbejde på børnehjem i Filippinerne, vil frivillige arbejde i dagcentre, børnehaver, skoler eller støttegrupper for ældre og mødre med babyer.

Philippines Care Management Plan Børnebeskyttelsespolitik
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲