You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde på Humanitære projekter på Fiji

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Nadi og Latouka
  • Rolle: Du arbejder sammen med lokale medarbejdere om at styrke børns udvikling og nå vores fælles mål i Care Management Plan ved hjælp af forskellige læringsaktiviteter
  • projekttype: Børnehaver og skoler for handicappede børn og unge
  • Aldersgruppe: 0-16 år
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra 14.150 kr
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

I Fiji kan du arbejde i børnehaver eller på en skole for børn med særlige behov. Vi arbejder i forskellige områder i og omkring byen Nadi og Lautoka på Viti Levus vestkyst, du vil få rig mulighed for at udforske Fijis spændende kultur.

Du er velkommen på et humanitært projekt i Fiji, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, praktikophold i udlandet, en grupperejse, som voksenfrivillig, som professionel, sammen med din familie eller hvad du nu har i tankerne.

Fiji-øerne er kendt for deres paradislignende omgivelser, og ligesom i mange andre udviklingslande har der de senere år været en tilstrømning af indbyggere fra land til by, og det har skabt store udfordringer i landområderne.

Frivilligt arbejde med børn i Fiji

Frivillig på humanitært projekt med lokale børn

I børnehaverne er frivillige et velkomment sæt ekstra hænder, idet klasserne ofte er så store, at læreren ikke har mulighed for at nå rundt til hvert enkelt barn. Her hjælper du med at se efter børnene og give dem ekstra hjælp og opmærksomhed. Du er meget velkommen til at byde ind med idéer til aktiviteter.

Du kan også arbejde på skoler for handicappede børn. Her hjælper frivillige med at give det enkelte barn ekstra støtte og opmærksomhed. Disse projekter kan være ganske krævende, og der er behov for frivillige med erfaring i at arbejde med handicappede.

Hovedparten af vores humanitære projekter i Fiji er lukkede fra starten af december til slutningen af januar. Her arrangerer vi i stedet ferieskole i og omkring Nadi, hvor børn fra nærområdet kan møde op til leg og undervisning. De frivillige står selv for at arrangere alle aktiviteter, og I kan således lege, spille, lave engelsk og matematik eller hvad I nu har lyst til i mere uformelle rammer.

Jeg ved godt jeg ikke har reddet verden, men jeg føler at jeg har gjort en forskel for børnene og lærerne i Saunaka Village.
Katrine, frivillig

Frivillig på humanitært projekt med lille pige

Bæredygtige projekter

Det er vigtigt, at din indsats har en effekt. Derfor sikrer vi, at frivillige får god støtte fra den lokale koordinator fra Projects Abroad, som arrangerer workshops med jævne mellemrum.

Sammen med de humanitære projekter i Fiji har vi udviklet en Care Management Plan, som er en langsigtet strategi for vores frivilliges indsats på projekterne.

Vi bruger også en sikker og anonym database til at dokumentere udviklingen i vores frivilliges arbejde på de humanitære projekter. Igennem databasen kan vi følge hvert enkelt barns udvikling og behov for støtte. Det betyder også, at du som frivillig kan se hvilke fremskridt tidligere frivillige har lavet, og det gør det nemmere for dig at starte på dit arbejde.

Ved hjælp af databasen kan du, se hvilket niveau et barn er på i forhold til dets generelle udvikling, læring og hygiejne. For dig betyder det, at du får en mere struktureret tilgang til dit arbejde fordi du kan se hvor du skal starte og hvad du skal fokusere på i løbet af dit projekt. Det gavner både projektet og dig selv.

Frivilligt arbejde på børnehjem

Vores frivillige har igennem årene arbejdet med børn på børnehjem i Fiji. De frivillige har gjort en stor indsats, og deres arbejde har haft en stor indflydelse for disse børns levevilkår. Men vi har de sidste mange år langsomt arbejdet på at skifte vores fokus fra arbejde med børnehjem til helhedsorienteret arbejde med børn på vores Humanitære Projekter. Dette skift skyldes at vi mener, at en helhedsorienteret tilgang til arbejde med børn er mere bæredygtigt. Find ud af mere omkring Projects Abroads nuværende holdning til frivilligt arbejde på børnehjem.

Dette betyder at i stedet for at arbejde på børnehjem i Fiji, vil frivillige arbejde i dagcentre, børnehaver, skoler eller støttegrupper for ældre og mødre med babyer.

Fiji Care Management Plan Børnebeskyttelsespolitik
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲