You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Humanitært arbejde i Belize

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: San Pedro på Ambergris Caye
  • Rolle: Du arbejder sammen med lokale medarbejdere om at styrke børns udvikling og nå vores fælles mål i Care Management Plan ved hjælp af forskellige læringsaktiviteter
  • projekttype: Børnehaver, dagcentre og skoler
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra 16.650 kr
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Care project in Belize

Som frivillig på et humanitært projekt i Belize kommer du til at arbejde med udsatte børn i dagscentre og børnehaver. Det er også muligt at arbejde på en skole, hvis du har lyst til at arbejde med større børn. Du vil bo og arbejde i San Pedro på øen, Ambergris Caye, uanset hvilket humanitært projekt du arbejder på.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, praktikophold i udlandet, en grupperejse, som voksenfrivillig, som professionel, sammen med din familie eller hvad du nu har i tankerne.

Selvom der findes børnehaver og skoler i Belize, der tilbyder gode forhold og uddannelse til børn, er der mange familier, der ikke har råd til at betale de ekstra omkostninger disse steder koster. På et humanitært projekt i Belize, vil du være med til at hjælpe disse børn.

Frivilligt arbejde med børn i Belize

De børnehaver og dagscentre vi arbejder med, er ofte underbemandede og har begrænsede ressourcer, så din hjælp med at give børnene den bedste omsorg mulig, vil være meget værdsat. Som frivillig bliver du et par meget velkomne ekstra hænder for det lokale personale, der ofte har for travlt til at give børnene den individuelle opmærksomhed, de har brug for. Og det er her, du kommer ind i billedet.

Du kommer til at hjælpe med de daglige praktiske opgaver, såsom at sikre sig at børnene bliver gjort klar til dagen. Derudover vil du have mulighed for at arrangere kreative og fysiske aktiviteter såsom håndarbejde og (sang)lege, samt basal undervisning i at læse, skrive, let matematik og musik. Frivillige vil som regel også hjælpe personalet med opgaver som opvask og rengøring.

Med de lidt ældre børn kan du hjælpe dem med lektier og sportsaktiviteter som f.eks. fodbold og basketball, der er med til at forøge børnenes forståelse for samarbejde og vigtigheden ved motion. Især lektiehjælp til alfabetet, læsning, talrækken og matematik er der behov for.

Du er altid velkommen til at bidrage med dine egne interesserer og styrker på et humanitært projekt.

Social udvikling, at være rollemodel og udvise omsorg og støtte er nogle af de vigtigste ting, du som frivillig kan tilbyde på et humanitært projekt. De fleste frivillige arbejder fra mandag til fredag og har weekenderne fri til at slappe af eller rejse i.

Projects Abroad hjælper dig gerne, hvis du har idéer, du gerne vil have gennemført på dit projekt. Det kan være alt fra maling til et klasseværelse, materiale til undervisning eller en dag, hvor alle frivillige samles og f.eks. renoverer en legeplads.

Bæredygtige projekter
Det er vigtigt, at vi sikrer, at vores frivilliges indsats har en positivt effekt på projektet. Vi har derfor udarbejdet en Care Management Plan som er en strategi og målsætning for vores arbejde. Strategien er udviklet i samarbejde med projektet, og sikrer, at frivillige hurtigere og mere effektivt kan sætte sig ind i arbejdsopgaverne og fokusere på hvad projektet har brug for.

Bæredygtige projekter

Det er vigtigt, at din indsats har en effekt. Derfor sikrer vi, at frivillige får god støtte fra den lokale koordinator fra Projects Abroad, som arrangerer workshops med jævne mellemrum.

Sammen med de humanitære projekter i Belize har vi udviklet en Care Management Plan, som er en langsigtet strategi for vores frivilliges indsats på projekterne.

Vi bruger også en sikker og anonym database til at dokumentere udviklingen i vores frivilliges arbejde på de humanitære projekter. Igennem databasen kan vi følge hvert enkelt barns udvikling og behov for støtte. Det betyder også, at du som frivillig kan se hvilke fremskridt tidligere frivillige har lavet, og det gør det nemmere for dig at starte på dit arbejde.

Ved hjælp af databasen kan du, se hvilket niveau et barn er på i forhold til dets generelle udvikling, læring og hygiejne. For dig betyder det, at du får en mere struktureret tilgang til dit arbejde fordi du kan se hvor du skal starte og hvad du skal fokusere på i løbet af dit projekt. Det gavner både projektet og dig selv.

Frivilligt arbejde på børnehjem

Vores frivillige har igennem årene arbejdet med børn på børnehjem i Belize. De frivillige har gjort en stor indsats, og deres arbejde har haft en stor indflydelse for disse børns levevilkår. Men vi har de sidste mange år langsomt arbejdet på at skifte vores fokus fra arbejde med børnehjem til helhedsorienteret arbejde med børn på vores Humanitære Projekter. Dette skift skyldes at vi mener, at en helhedsorienteret tilgang til arbejde med børn er mere bæredygtigt. Find ud af mere omkring Projects Abroads nuværende holdning til frivilligt arbejde på børnehjem.

Dette betyder at i stedet for at arbejde på børnehjem i Belize, vil frivillige arbejde i dagcentre, børnehaver, skoler og støttegrupper for ældre og mødre med babyer.

 

Belize Care Management Plan Børnebeskyttelsespolitik
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲