You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Humanitært arbejde i Belize

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: San Pedro på Ambergris Caye
  • Rolle: Du arbejder sammen med lokale medarbejdere om at styrke børns udvikling og nå vores fælles mål i Care Management Plan ved hjælp af forskellige læringsaktiviteter
  • projekttype: Børnehaver og skoler
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra 16.650 kr
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Care project in Belize

Som frivillig på et humanitært projekt i Belize kommer du til at arbejde med udsatte børn i børnehaver og skoler. Du vil bo og arbejde i San Pedro på øen, Ambergris Caye, uanset hvilket humanitært projekt du arbejder på.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, praktikophold i udlandet, en grupperejse, som voksenfrivillig, som professionel, sammen med din familie eller hvad du nu har i tankerne.

Vi fokuserer især på børn og unges læsefærdigheder. Vi ved, at flere børn afslutter skolen uden at kunne noget engelsk overhovedet, og for mange børn lærer aldrig at læse ordentligt. Derfor er grundlæggende undervisning et vigtigt fokus på de humanitære projekter i Belize.

Frivilligt arbejde med børn i Belize

De børnehaver og dagscentre vi arbejder med, er ofte underbemandede og har begrænsede ressourcer, så din hjælp med at give børnene den bedste omsorg mulig, vil være meget værdsat.

Som frivillig bliver du et par meget velkomne ekstra hænder for det lokale personale, der ofte har for travlt til at give børnene den individuelle opmærksomhed, de har brug for. Og det er her, du kommer ind i billedet.

Derudover vil du have mulighed for at arrangere kreative og fysiske aktiviteter såsom håndarbejde og (sang)lege, samt basal undervisning i at læse, skrive, let matematik og musik.

Med de lidt ældre børn kan du hjælpe dem med lektier og sportsaktiviteter som f.eks. fodbold og basketball, der er med til at forøge børnenes forståelse for samarbejde og vigtigheden ved motion. Især lektiehjælp til alfabetet, læsning, talrækken og matematik er der behov for.

Social udvikling, at være rollemodel og udvise omsorg og støtte er nogle af de vigtigste ting, du som frivillig kan tilbyde på et humanitært projekt.

Når projekterne er ferielukkede, arrangerer vi ferieaktiviteter med fokus på tidlig læring, personlig udvikling og masser af sjove aktiviteter.

Bæredygtige projekter

Det er vigtigt, at din indsats har en effekt. Derfor sikrer vi, at frivillige får god støtte fra den lokale koordinator fra Projects Abroad, som arrangerer workshops med jævne mellemrum.

Sammen med de humanitære projekter i Belize har vi udviklet en Care Management Plan, som er en langsigtet strategi for vores frivilliges indsats på projekterne.

Vi bruger også en sikker og anonym database til at dokumentere udviklingen i vores frivilliges arbejde på de humanitære projekter. Igennem databasen kan vi følge hvert enkelt barns udvikling og behov for støtte. Det betyder også, at du som frivillig kan se hvilke fremskridt tidligere frivillige har lavet, og det gør det nemmere for dig at starte på dit arbejde.

Ved hjælp af databasen kan du, se hvilket niveau et barn er på i forhold til dets generelle udvikling, læring og hygiejne. For dig betyder det, at du får en mere struktureret tilgang til dit arbejde fordi du kan se hvor du skal starte og hvad du skal fokusere på i løbet af dit projekt. Det gavner både projektet og dig selv.

Frivilligt arbejde på børnehjem

Vores frivillige har igennem årene arbejdet med børn på børnehjem i Belize. De frivillige har gjort en stor indsats, og deres arbejde har haft en stor indflydelse for disse børns levevilkår. Men vi har de sidste mange år langsomt arbejdet på at skifte vores fokus fra arbejde med børnehjem til helhedsorienteret arbejde med børn på vores Humanitære Projekter. Dette skift skyldes at vi mener, at en helhedsorienteret tilgang til arbejde med børn er mere bæredygtigt. Find ud af mere omkring Projects Abroads nuværende holdning til frivilligt arbejde på børnehjem.

Dette betyder at i stedet for at arbejde på børnehjem i Belize, vil frivillige arbejde i børnehaver og skoler.

 

Belize Care Management Plan Børnebeskyttelsespolitik
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲