You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Grupperejse for VoksenPlus (50+år)

Oversigt
Projektoversigt

Hajbevaring i Fiji

Afventer bekræftelse!

  • Placering: Koralkysten, Viti Levu
  • Rolle: At hjælpe med beskyttelse af hajer og marinemiljø, research og oplysningskampagner
  • Indkvartering: Kønsopdelte sovesale

Frivillige på hajdyk I Fiji

På dette unikke projekt er du med til at gøre en forskel for en af verdens mest misforståede dyregrupper, nemlig hajerne. Disse fascinerende dyr er ekstremt vigtige for økosystemerne i verdenshavene, men de er desværre truet af udryddelse som følge af manglende anerkendelse for deres store betydning.

Projektet foregår på Coral Coast på sydkysten af Viti Levu i Fiji. Frivillige bor sammen i kønsopdelte fællesrum, og vi sørger selvfølgelig for, at I får god mad hver dag.

Her vil du arbejde sammen med biologer og forskere om at arbejde på researchprojekter og lave oplysningskampagner i lokalsamfundet, f.eks. i fiskerlandsbyer.

Fiji er især kendt for sine smukke, hvide sandstrande, turkisblå kyster og omfattende dyreliv under havets overflade, f.eks. otte forskellige hajarter.

Afhængigt af din dykkererfaring vil du enten starte projektet med at få et PADI Open Water dykkercertifikat på plads eller opgradere de dykkercertifikater som du har i forvejen, f.eks. Advanced Open Water eller tage på et ekstra hajdyk.

Du vil også hjælpe til med forskellige undersøgelser hvor I indsamler om marinelivet i Fiji. Disse undersøgelser indgår i rapporter, som udgives og deles lokalt og internationalt. Du vil også deltage på et dyk, hvor I er med til at fodre hajer, så der er garanti for en oplevelse for livet! 

Udover aktiviteterne under vand hjælper frivillige også til med at sætte fiskeliner og net ud med det formål at fange hajunger, som skal tagges og genudsættes i havet. Du kan også forvente at hjælpe til med at genplante mangrover, at udføre oplysningskampagner på lokale skoler og at indsamle affald på strandene sammen med lokale indbyggere.

I weekenden kan du hygge dig med resten af din gruppe, og I kan udforske Fiji og den lokale kultur yderligere. Der er masser at give sige til! I kan vandre til smukke vandfald, slappe af på stranden i det skønne vejr eller kaste jer ud i forskellige typer vandsport.

Hvad er Gruppeprojekter for VoksenPlus?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲