You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Gruppeprojekter for VoksenPlus (50+ år)

Oversigt
Projektoversigt

Rastafari i Jamaica

Afventer bekræftelse!

  • Placering: Montego Bay
  • Projekttype: Oprindelig landsby
  • Indkvartering: Delt indkvartering
  • Priser: 17.700 kr

Frivillig taler med landsbybarn på rastafariprojekt i Jamaica

På dette spændende projekt kan du fordybe dig i Jamaicas fascinerede kultur ved at bo og arbejde i et lille rastafarisamfund i Montego Bay. Her vil du lære om områdets historie, kunst, kultur, musik, religion, og traditionelle skikke. Du vil selv deltage i de daglige aktiviteter sammen med lokalsamfundets indbyggere.

Sammen med en gruppe af jævnaldrende frivillige fra hele verden bor og arbejder du i en oprindelig landsby tæt på Montego Bay. Der er 15 minutters kørsel til centrum. Landsbyen ligger langs Montego Bay-floden.

Din rolle på projektet

Som frivillig på dette projekt arbejder du sammen med en lokal indbygger fra landsbyen. Dine arbejdsopgaver vil variere, men de kan f.eks. være følgende:

  • Økologisk landbrug og dyrkelse af urter (mynte, rosmarin, timian, salvie) til brug i sæber og the;
  • Produktion af trommer og smykker;
  • Konstruktion og reparation af stråtækte bygninger eller trækonstruktioner;
  • Hjælpe landsbyens børn med lektier;
  • Hjælpe til med rundvisninger for turister og skoleelever.

Hver uge arrangerer vi outreaches uden for landsbyen, hvor du sammen med din gruppe besøger plejehjem og handicapcentre. Her hjælper I det faste personale med det daglige arbejde, f.eks. at lave undervisningsaktiviteter for børnene, aktiviteter med de ældre og ellers gå til hånde.

Har du erfaring inden for regnskab, finans, sociale medier, marketing eller udvikling af hjemmeside, kan du hjælpe de lokale indbyggere med at udvikle forretningsplaner, styrke deres entreprenørskab eller lignende.

Livet i landsbyen

Følelsen af sammenhold og fællesskab er vigtig i landsbyen, og især måltiderne samles man om. I landsbyen er alle måltider veganske, men almindelige jamaicanske fødevarer som kylling, saltede fisk, fiskefrikadeller og akee kan købes i supermarkeder uden for landsbyen.

Du vil dele værelse med en anden frivillig, og I vil bo i rutikke omgivelser. Rastafari-livsstilen er meget beskeden, og du bør ikke forvente nogen luksus på dette projekt. Det er en spændende, kulturel oplevelse, hvor du kommer tæt på naturen.

Jamaica har meget strenge love om brugen af cannabis, og kun praktiserende rastafarier kan få tilladelse til at bruge det. Vi anbefaler at du følger landsbyen regler under dit ophold.

I weekenden har vi arrangeret en udflugt for dig og de andre frivillige på projektet. Vores lokale personale tager med jer, så I får set mere af smukke Jamaica. Du er også velkommen til at udforske Jamaica på egen hånd, når du har fri fra dit projekt.

Jamaica har en del at byde på. Der er f.eks. en Bob Marley-museum i Kingston, smukke strande i Negril og traditionelle landsbyer.

Hvad er Gruppeprojekter for VoksenPlus?
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲