You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Gruppeprojekter for VoksenPlus (50+år)

En gruppe frivillige graver huller for at plante træer i Mongoliet

At frivilligt arbejde kun er helt unge mennesker med sabbatår er en skrøne, som heldigvis modbevises dagligt af vores skønne (og ældre) frivillige. Vi sender frivillige ud i alle aldre, for der er både behov for og plads til frivillige fra forskellige baggrunde og i alverdens aldre!

Igennem vores manges års erfaring med at formidle frivilligt arbejde har vi lært, at vores skønne voksenfrivillige gerne vil rejse sammen med jævnaldrende og ligesindede mennesker. Har du lyst til en meningsfuld rejse sammen med andre frivillige med lige så meget livserfaring som dig selv, så er vores gruppeprojekter for VoksenPlus (50+år) værd at overveje.

Du behøver ikke at være fyldt 50 år for at deltage, du skal blot være interesseret i at bo og arbejde sammen med ligesindede frivillige.

Disse gruppeprojekter er af to ugers varighed, og hvert projekt er nøje tilrettelagt til at vores frivillige kan yde den størst mulige indsats på relativt kort tid. Projekterne matcher desuden behovene for hjælp hos vores lokale partnere, og du kan være sikker på, at din indsats værdsættes uanset om du lærer børn at læse eller om du er med til at renovere en skole.

GRUPPEPROJEKTER FOR VOKSENPLUS:

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲