You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Gruppeprojekter for Unge Voksne (18-25 år)

Oversigt
Projektoversigt

Naturbevaring i Peru

Efterår
1 uge
  • Søndag 01. september 2019 - Lørdag 07. september 2019

  • Placering: Taricaya Ecological Reserve og Researchcenter
  • Projekttype: Regnskov
  • Rolle: At lære om og hjælpe med naturbeskyttelse i en regnskov
  • Indkvartering: Kønsopdelte sovesale
  • Krav: Du skal være mindst 18 år

Du kan arbejde på vores unikke regnskovsprojekt i Taricaya i Peru og have dit livs sommer! Sammen med frivillige fra hele verden og dygtige ansatte arbejder I sammen for at beskytte regnskoven.

Gruppeprojekt for 19+ i Peru

Du arbejder i Taricaya Ecological Reserve and Research Centre som ligger i Amazonas i Peru. Der er altid gang i en række forskellige aktiviteter inden for naturbevaring, så glæd dig til at lære noget nyt hver dag.

Du vil f.eks. arbejde med studier af biodiversitet, hvor du er med til at observere det lokale dyreliv, og det er alt lige fra pattedyr til reptiler, amfibier, sommerfugle og fugle. Vi udfører observationer ved brug af kamerafælder og udkigsposter fra dent højeste observationstårn i Sydamerika.

Andre aktiviteter kan inkludere fuglemærkning, sporing af genudsatte edderkoppeaber, vedligeholdelse af stier og dyrkning af oprindelige arter.

Redningscentret i Taricaya er en stor del af projektet. Her bor mange forskellige dyr, som skal fodres og generelt kræver meget opmærksomhed. Du vil hjælpe med at forberede mad, fodre dyrene og vedligeholde deres indhegninger. Du kan også hjælpe med at bygge nye indhegninger, hvis der er behov for det.

Har du et kreativt gen, kan vores mahogniprojekt i Taricaya være noget for dig. Her kan du lave træfigurer og udskæringer af træ fra vores genskovningsprojekt.

Dit arbejdsskema fastlægges ud fra hvad der er behov for fra dag til dag. Du vil opleve mange forskellige aktiviteter, f.eks. en vandretur om aftenen, hvor du oplever Amazonas efter at mørket er faldet på. Det kan også være, at du får mulighed for at overnatte ude i regnskoven sammen med lokalt personale.

Frivillige bor sammen i bungalows med eget bad og toilet. Projektet ligger afsides, så det er ikke muligt at tage ind til byen på hverdage. I stedet kan du slappe af sammen med de andre frivillige i fællesområderne eller deltage i en præsentation fra vores lokale personale.

I weekenden kan du slappe af på et resort hos vores nabo eller tage med båden ind til byen. Du er også meget velkommen til at blive på projektet og hygge dig med frivillige og personale.

Hvad er Gruppeprojekter for Unge Voksne?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲