You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Gruppeprojekter for Unge Voksne (18-25 år)

Oversigt
Projektoversigt

Folkesundhed i Filippinerne

Sommer
2 uger
  • Søndag 11. august 2019 - Lørdag 24. august 2019
Vinter
2 uger
  • Søndag 08. december 2019 - Lørdag 21. december 2019

  • Placering: Bogo
  • Projekttype: Feltarbejde
  • Rolle: At lære om medicin og hjælpe med sundhedsfremmende aktiviteter i lokalsamfundet
  • Indkvartering: Værtsfamilier
  • Krav: Du skal være mindst 18 år

Lokale kvinder får hjælp af frivillige under outreach I Filippinerne

Folkesundhedsprojektet i Filippinerne er en oplagt muligt for at få erfaring inden for medicin og sundhed, imens du oplever den unikke kultur i landet.

Projektet foregår i byen San Remigio, hvor du vil arbejde sammen med lokale læger, sygeplejersker og andet sundhedspersonale om at tilbyde sundhedstests og skabe sundhedsfremmende strategier.

Filippinerne har haft svært ved at tilbyde lægehjælp til en fornuftig pris, hvilket har resulteret i, at ikke-smitsomme sygdomme forårsager flere og flere dødsfald i landet.

Som frivillig hjælper du til med at nå ud til mindre lokalsamfund og tilbyder basal rådgivning og behandling. Arbejdet vil bestå i at hjælpe med at foretage helbredsscreeninger, måle blodtryk, blodsukker og måle taljevidde på lokale indbyggere.

Du vil også få muligheden for at deltage i tandlægetjek og hjælpe apotekerne med at dosere medicin. Du vil desuden få mulighed for at besøge lokale hospitaler og mindre landsbyer i løbet af de to uger.

Sammen med andre frivillige vil du bo hos filippinske værtsfamilier, hvor du oplever den lokale gæstfrihed. At bo med andre frivillige fra hele verden vil berige dig med stærke venskaber – som varer ved efter projektets afslutning.

Du vil spise hos værtsfamilien til hverdag, og til weekendudflugterne sørger Projects Abroad for alle måltider til gruppen. Programmet indeholder bl.a. en rundtur i Bogo City og et besøg til den smukke ø, Capitancillo.

Hvad er Gruppeprojekter for Unge Voksne?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲