You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Gruppeprojekter for Unge Voksne (18-25 år)

Oversigt
Projektoversigt

Humanitært arbejde & Lokalsamfund i Nepal

Sommer
2 uger
  • Søndag 21. juli 2019 - Lørdag 03. august 2019
Vinter
2 uger
  • Søndag 08. december 2019 - Lørdag 21. december 2019

  • Placering: Kathmandu
  • Projekttype: Daginstitution
  • Rolle: At arrangere sjove læringsaktiviteter for børn og hjælpe til med praktiske opgaver
  • Indkvartering: Delelejlighed
  • Krav: Du skal være mindst 18 år

At bidrage til et bæredygtigt projekt i Nepal er både en udfordrende og givende oplevelse. Landet anses for at være et af verdens fattigste med et højt antal socioøkonomiske udfordringer og der er i høj grad brug for frivillige, der kan lette presset og yde støtte for Nepals lokalsamfund.

På gruppeprojektet I Nepal lærer du også børn at børste tænder

Projektet inden for Humanitært arbejde og Lokalsamfund ligger i Katmandu og har brug for frivillige til at hjælpe til på lokale fritidshjem hvor du vil arbejde med børn fra en belastet baggrund.

Du vil stå for en række uddannelsesmæssige aktiviteter, som f.eks. højtlæsning, undervisning i basale engelskfærdigheder og instruktion i lærerige spil. Du vil også komme til at hjælpe med at lære børnene om god hygiejne som f.eks. at vaske hænder og børste tænder samt andre generelle sundhedsmæssige færdigheder.

Brug dine to uger på at opleve Nepals farverige kultur, lokalsamfund og familieliv. Du vil blive indkvarteret i en lejlighed med andre frivillige fra hele verden, som du kan danne nye globale venskaber og udforske landet med.

Dine to uger i Nepal vil give dig mulighed for at udforske landets smukke landskaber og dets sprudlende byliv om aftenerne og i weekenderne.

Tag de andre frivillige under armen og besøg Nepals oldgamle templer, gå på vandreture, besøg Chitwan National Park, led efter souvenirs på de lokale markeder eller lær de lokale dansetrin.

Hvad er Gruppeprojekter for Unge Voksne?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲