You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Gruppeprojekter for Unge Voksne (18-25 år)

Oversigt
Projektoversigt

Humanitært arbejde og Lokalsamfund i Ghana

Afventer bekræftelse!

  • Placering: Cape Coast
  • Projekttype: Daginstitution
  • Rolle: At arrangere sjove læringsaktiviteter for børn og hjælpe til med praktiske opgaver
  • Indkvartering: Værtsfamilier
  • Krav: Du skal være mindst 18 år

Læsetræning for de yngre børn i Cape Coast

Selvom Ghana stadig er et udviklingsland, er sikkerheden høj og lokalbefolkningen gæstfri og venlig. I løbet af dit projekt, vil du komme til at arbejde med børn fra forskellige baggrunde for at skabe en mere stimulerende hverdag for dem.

Om morgenen vil du hjælpe med at se efter og tage dig af børnene fra de forskellige børnehaver, fritidshjem. Dine opgaver vil bestå af at træne børnenes læringsfærdigheder, arrangere lærerige lege og gruppeaktiviteter og lære børnene om, hvorfor god hygiejne er vigtig.

Alle aktiviteterne fokuserer på at biddrage positivt til vores langsigtede mål om hvert enkelt barns udvikling i forbindelse med vores Care Management Plans for hvert projekt. Du vil komme til at hjælpe vores lokalpersonale med deres daglige opgaver og med at vedligeholde dit projekts fysiske rammer.

Om eftermiddagen vil du deltage i samfundsarbejde i form af renoveringsarbejde, havearbejde og andre aktiviteter, der er til gavn for lokalsamfundet. Du vil desuden få muligheden for at deltage i en bogklub, som foregår i den lokale fodboldklub.

Du vil komme til at bo hos en lokal værtsfamilie, som vil byde dig velkommen til deres varme, venlige kultur, og give dig et ægte møde med den lokale livsstil. Vores lokalpersonale vil stå for at arrangere sociale aktiviteter i form af quizaftener eller andre ghanesiske traditioner for alle frivillige på projektet. I weekenderne vil vores frivillige få mulighed for at deltage i safari- og strandture, et besøg til det gamle slavefort og ”baldakin-vandringer” i Kakum National Park.

Hvad er Gruppeprojekter for Unge Voksne?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲