You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Gruppeprojekter for Unge Voksne

Oversigt
Projektoversigt

Humanitært arbejde & Lokalsamfund i Cambodja

Summer
1 uge
  • Tirsdag 01. oktober 2019 - Mandag 07. oktober 2019
Vinter
2 uger
  • Søndag 08. december 2019 - Lørdag 21. december 2019

  • Placering: Phnom Penh
  • Projekttype: Daginstitutioner
  • Rolle: At arrangere sjove læringsaktiviteter for børn og hjælpe til med praktiske opgaver
  • Indkvartering: Hotel
  • Krav: Du skal være mindst 18 år

Bliv klogere på den cambodjanske kultur og samfund i løbet af et to ugers ophold. Gennem det frivillige arbejde med børnene fra de mange børnehaver i Phnom Penh kan du bidrage til en varig positiv indflydelse i lokalsamfundet. 

Du vil få mulighed for at bidrage til en stimulerende hverdag og støtte børn i den tidlige udviklingsfase. Du vil få til opgave at undervise børnene i basale færdigheder og introducere dem for spændende interaktive spil.

Frivillig giver materialer til skolebørn i Cambodja

Du er desuden meget velkommen til at bruge din egen erfaring og egne idéer i undervisningen f.eks. inden for idræt, billedkunst og musik, og derigennem gøre børnenes hverdag varieret og spændende. Dit arbejde vil sprede sig til lokalsamfundet gennem eksempelvis temadage med kulturelt fokus eller gennem projekter hvor du dekorerer eller maler sammen med lokale børn og voksne.

Du vil blive indlogeret sammen med andre frivillige i hovedstaden, Phnom Penh, som er det ideelle sted at udforske sammen med en gruppe. For at få den fuldendte oplevelse af Cambodja, har vi udvalgt de mest spektakulære steder at besøge, bl.a. de lokale markeder, nationalmuseet og det berømte Angkor Wat Tempel i Siem Reap.

Hvad er Gruppeprojekter for Unge Voksne?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲