You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Gruppeprojekter for 50+ år

Oversigt

Undervisning i Thailand

Afventer bekræftelse!

  • Placering: Krabi
  • Rolle: At undervise i engelsk
  • Projekttype: Teknisk gymnasium eller ældre klasser i grundskolen
  • Elevernes alder: 12-18 år
  • Indkvartering: Bungalows for frivillige
  • Priser: Fra 14.950 Kr

På vores gruppeprojekt for 50+ år i Thailand underviser vores frivillige unge skoleelever i engelsk. Thailand er en populær destination for turister fra hele verden, og derfor er det en stor fordel at kunne begå sig på et globalt sprog som engelsk.

Jo mere eller bedre engelsk man taler, jo bedre er jobmulighederne i turistbranchen. I de fattigere egne og især i landområderne i Thailand er engelskundervisning begrænset af manglende ressourcer og mangel på deciderede engelsklærere.

På dette undervisningsprojekt arbejder du sammen med gruppe af frivillige fra hele verden i Krabi, som ligger på Thailands vestkyst. Her foregår hovedparten af vores øvrige projekter i Thailand også.

I vil undervise skoleklasser på de ældste trin i grundskolen eller elever på et lokalt teknisk gymnasium. Eleverne er i alderen 12-18 år, og jeres primære opgave er at højne deres engelskniveau ved brug af kreative undervisningsmetoder.

Sammen med din gruppe vil I planlægge og afholde undervisningen. Især korrekt udtale er en udfordring i Thailand, så vi opfordrer jer til at lave rollespil og interaktive aktiviteter med eleverne.

I er også velkomne til at lære eleverne om jeres egen kultur, så de får et afbræk fra de sædvanlige lærebøger.

På dette projekt vil I bo i bungalows i Krabi, og for at sikre at I oplever mest muligt af smukke Thailand i løbet af jeres relativt korte ophold, har vi arrangeret en række sociale og kulturelle aktiviteter i fritiden.

I weekenden kan du se frem til at besøge Koh Klang-øen, hvor vi arrangerer en bådtur. Du vil også have mulighed for at besøge lokale templer og lære at lave traditionelt thaimad.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲