You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Gruppeprojekter for 50+

Oversigt

Khmerprojekt i Cambodja

Vinter
2 uger
  • Søndag 07. januar 2018 - Lørdag 20. januar 2018
Efterår
2 uger
  • Søndag 16. september 2018 - Lørdag 29. september 2018

Udforsk Cambodjas fascinerende kultur og traditioner på Khmerprojektet. Du deltager sammen med en gruppe af deltagere fra hele verden, og I vil lære en masse om Cambodja, som måske nok er et af de fattigste lande i Asien, men som til gengæld er rig på kulturelle oplevelser.

Frivillig på Khmerprojekt i Cambodja.

Igennem kulturel udveksling vil du udvide din horisont og give dig en større forståelse for kulturelle forskelle. På dette projekt vil du få et unikt indblik i Cambodjas kultur og dermed en større oplevelse end hvad du nogensinde vil få som almindelig turist.

Du vil stadig få mulighed for at besøge berømte steder i Phnom Penh som nationalmuseet og the Killing Fields, men du vil især udforske traditioner inden for madlavning, musik, dans og keramik.

Sammen med din gruppe vil du tilbringe nogle dage i en lokal landsby, hvor I bor og arbejder sammen med landsbyens indbyggere. Det kan endda være, at I bliver bedt om at hjælpe til med lidt engelskundervisning.

Vores lokale medarbejdere i Cambodja vil arrangere forskellige aktiviteter for jer i fritiden, så I kan være sikre på, at I får mest muligt ud af jeres ophold i Cambodja. Glæd dig til den største kulturoplevelse! 

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲