You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Hvad er Gruppeprojekter for 19+ år?

Weekendtur for grupper i Sri Lanka

Vores Gruppeprojekter for 19+ år er tilpasset frivillige der ønsker at biddrage med en meningsfuld indsats i udlandet i løbet af deres ulandsrejse i sommerferien. Projektet sender 19+ år frivillige ud for at skabe langtidsvarige forbedringer i lokalsamfund i Afrika, Asien og Sydamerika.

Vores Gruppeprojekter for 19+ år er baseret på successen fra vores ungdomsprojekter, der har sendt tusindevis af teenagere ud fra hele verden for at arbejde i udviklingslande. Alt den tid, energi og omsorg de har lagt i de forskellige projekter har sat dybe spor hos lokalbefolkninger verden over. 

Sikkerhed og personalestøtte

Afventer bekræftelse!

Når du tilmelder dig, får du rådgivning, støtte, hjælp og gode råd fra Projects Abroad – lige fra du kontakter os første gang og til du er hjemme igen, rig på oplevelser.

Ved ankomst til dit projekt vil du som frivillig blive introduceret til værtslandet, så du bedst muligt kan blive fortrolig med dine nye omgivelser, krav og regler i værtslandet, samt få et overblik over projektet.

Hvert projekt har et tilrettelagt skema, en koordinator og arrangeret transport til og fra projektet og diverse arrangementer. Projects Abroads personale vil være til stede og stå for at planlægge sociale aktiviteter og arrangementer i weekenderne, så du kan opleve værtslandet i din fritid.

Mød nye venner fra hele verden

Afventer bekræftelse!

Et Gruppeprojekt for 19+ år er ideelt for dig, der vil møde nye mennesker fra hele verden. Vores frivillige kommer fra lande som b.la. Japan, England, Sydafrika, Tyskland, USA, Canada, Frankrig, Kina og Schweiz. Alle frivillige på Gruppeprojektet ankommer over den samme weekend og kommer til at dele alle oplevelser fra begyndelsen.

Flybilletter til din projektdestination

Afventer bekræftelse!

Gruppeudflugt på projekt i Peru

Endnu en fordel ved at deltage på Gruppeprojekter for 19+ er fleksibiliteten i forbindelse med dine flybilletter. Valget er helt op til dig – du kan vælge at vores interne rejseteam finder flybilletterne til dig eller du kan selv bestille dine flybilletter.

Hvis du vælger at Projects Abroad skal sørge for dine flybillletter, bliver du sat i direkte kontakt med vores rejseteam, som vil finde den bedste returbillet til dig. Der vil blive bestilt billetter, der både er så direkte som muligt, og som kan ændres, hvis det skulle være nødvendigt.

Hvis der er nogle frivillige, som kommer fra samme land, vil vores rejseteam sørge for, at I kommer til at rejse med samme fly. Når du lander, vil du blive mødt af vores lokale personale, som også vil være behjælpelige med din bagage og transport til din værtsfamilie. Vi sørger selvfølgelig også for din transport når dit projekt er slut og du skal hjem igen.

Hvad er med i prisen?

Afventer bekræftelse!

At rejse ud som frivillig bør være en spændende og meningsfyldt oplevelse. Vores Gruppeprojekter for 19+ år er en oplagt mulighed for at fokusere på selve oplevelsen, imens vi tager os af resten.

Din projektpris inkluderer kost og logi, lokal transport, donationer og materialer til dit projekt, 24/7 støtte fra vores lokale personale samt sociale aktiviteter og fælles weekendudflugter.

På din ankomst vil du blive hentet i lufthavnen og blive kørt til din værtsfamilie eller anden indkvartering, hvor du vil mødes med de andre frivillige.

Alle fællesaktiviteter og weekendudflugter er planlagt på forhånd, og du vil også have mulighed for at udforske dit værtsland, når du har fri.

Vil du have større fleksibilitet og frihed til at skræddersy dit projekt, er vores regulære projekter lige noget for dig i stedet.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲