You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Gruppeprojekter for 19+

Oversigt
Projektoversigt

Humanitært arbejde og Lokalsamfund i Peru

Forår
  • Søndag 04. marts 2018 - Lørdag 17. marts 2018
Sommer
2 uger
  • Søndag 12. august 2018 - Lørdag 25. august 2018

  • Lokation: Cusco
  • Indkvartering: Værtsfamilier

Oplev Peru fra en anderledes vinkel ved at rejse ud på vores projekt inden for Humanitært arbejde og Lokalsamfund. Der er i høj grad brug for frivillige til at stimulere, engagere og tilbyde daglig støtte til børnene i samarbejde med vores koordinatorer og lærere på peruvianske fritidshjem.

Frivillig og dreng med hjemmelavede masker

Du vil komme til at hjælpe til i skoleklasser og hjælpe med at udarbejde læringsmateriale, der vil være til stor gavn - også efter, at du har forladt projektet. Din rolle vil variere og kan indebære forskellige opgaver, lige fra at undervise børnene i hygiejne og igangsætte lærerige spil til at yde støtte til de lokale pædagoger og lærere.

Samtaler med det enkelte barn bidrager til positiv social interaktion, hvilket vil hjælpe dig med at identificere deres styrker og svagheder. Dette to-ugers projekt vil også inkludere besøg på plejehjem, der tager sig af de ældre beboere i Peru.

Vores lokale personale arrangerer introducerende spansklektioner for dig i starten af dit projekt, og det vil være en fordel i dit arbejde med de lokale børn, din værtsfamilie og den del af lokalbefolkningen, du kommer til at omgås.

Du vil få rig mulighed for at fordybe dig i den peruvianske kultur, idet du bliver indkvarteret hos en lokal værtsfamilie sammen med andre frivillige fra hele verden. Du vil spise hos værtsfamilien i løbet af ugen og i weekenderne og i forbindelse med sociale aktiviteter vil du få rig mulighed for at opleve det peruvianske køkken.

Det sydamerikanske land bugner af vidunderlige naturscenerier og arkæologiske underværker, heriblandt katedraler og andre religiøse bygninger. Projects Abroad vil stå for at arrangere sociale arrangementer for de frivillige på projektet. Du vil bl.a. komme til at opleve lokale markeder i den Hellige Dal, de varme kilder i Aguas Calientes og smukke Machu Picchu.

Hvad er Gruppeprojekter for 19+ år?
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲